• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

I u nas pogoda zaczyna się psuć....wieje i chmurki sie pokazują...kurcze a planowaliśmy wypad nad morze...bryyyy...zawsze tak jest,ze w weekend pogoda płata figle......
Słodziutka....bardzo wiele prawdy jest w tym co napisałaś o dążeniu "do celu".....sama to przechodziłam dwu krotnie i wiem,że jak bardzo sie chce i ciagle o tym myśli to niestety nie udaje sie.......
Mireczko...no to może jeszcze będa dwie kreseczki-zycze Ci tego bardzo mocno...

reklama
ja też jak gdzieś wychodzę to się maluję, ale tak "na szybko" mascara, kredka i gotowe, bo buzi nie musze pudrować, bo super ekstra opalona na słoneczku i ładnie wygląda, no ale dzisiaj wypróbowałam podkład który kupiłam miesiąc temu:szok::-D

Witajcie kochane
fajniutkie foteczki zamieszczacie na NK
Słodziutka jakie foteczki na NK:-):-):-)
Laseczki z Was niezłe:tak::tak::tak:
Mireczko parasolka sie przyda na deszcz, a my czekamy na test, przyznam że sądziłam że już go zrobiłaś oj oj

juz po wizycie u alergologa ale sie zmachałam prawie godzina jazdy Mam blisko siebie specjaliste ale juz nie bede zmieniała bo do tamtego chodze praktycznie od urodzenia syna Alergie ma od 2 miesc zycia Byłam nastawiona na odczulanie ale lekarka powiedziała ze jak nic złego sie nie dzieje to damy sobie spokoj uff

słodziutka hmm czy czuje sie starsza chyba nie jedynie jak zerkne na suwaczek:-D

mireczko jeszcze jest nadzieja na fasolke wiec czekamy na pozytywny wynik testu:tak:

A ja zmykam do robienia obiadku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry