Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
opinię....Agnieszka_AJ2811 Dzięki!!!!!!!szafirek13 dzięki serdeczne.......cieszę się że wogóle ktoś mi odpisuje.....dziewczyny jesteście super.......trzymam za Ciebie kciuki żebyś ujrzała już w krótce2 piękne II.........mam pytanie czy też miałaś zabieg........?Buziaki pozdrawiamMireczko będzie dobrze, cudowne zdjątkoHurrra
![]()
Kasiekkm, witaj w naszym gronie jesli przegladałaś posty to zobaczysz ze powolutku każdej z nas się uda, ja też mam trzyletniego synka i bardzo często słyszałam że mam dla kogo żyć, tylko nikt nie był w stanie zrozumieć tego że to też było moje dziecko, moj aniołek. Czasem wystarczą dwie @czasem dziewczyny zachodzą przed pierwszą @, tak naprawdę wszystko zależy od nas od tego kiedy będziemy gotowe, ja też marzę o malutkiej dziewczynce i też czekam z niecierpliwością, ale los bywa przekorny czasem nie mamy na niego wpływu. Jeśli o mnie chodzi to już zaczeliśmy starania a jestem po 2 @ teraz czekam na 3 mam nadzieję że nie doczekam się![]()
jezyk dzięki za wsparcie..........i gratuluję serdecznie !!!!!!!!!!!1Trzymam kciuki za was!!!!!!!!!!!!!kasiek nie przeszkadzasz nam tutaj nawet tak nie myśl zobaczysz z czasem wszystko jakoś sie ułóży nauczysz się żyć z tym bólem a nie będzie bolało tak m ocno przytulam cię cieplutko
mirka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! jak strasznie się cieszę zobaczysz teraz będzie dobrze.a może spotkamy sie na lutym czy ty juz marzec?
Byłam wczoraj u ginka i prycham na was z całych sił wszystko jest ślicznie usg co prawda nie miałam (bedzie 30 lipca) ale przy badaniu lekarka stwierdziła że pieknie wszystko urosło (macica) a jakby cos było nie tak np. serduszko by nie biło to na pewno by nie urosło bo nic by się nie rozwijało.termin przesunął mi się na 11 lutego.więc mimo wszystkich dolegliwości jestem ogromnie szczęśliwa:-):-):-)