• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mireczko będzie dobrze, cudowne zdjątko :) Hurrra :):):)

Kasiekkm, witaj w naszym gronie jesli przegladałaś posty to zobaczysz ze powolutku każdej z nas się uda, ja też mam trzyletniego synka i bardzo często słyszałam że mam dla kogo żyć, tylko nikt nie był w stanie zrozumieć tego że to też było moje dziecko, moj aniołek. Czasem wystarczą dwie @czasem dziewczyny zachodzą przed pierwszą @, tak naprawdę wszystko zależy od nas od tego kiedy będziemy gotowe, ja też marzę o malutkiej dziewczynce i też czekam z niecierpliwością, ale los bywa przekorny czasem nie mamy na niego wpływu. Jeśli o mnie chodzi to już zaczeliśmy starania a jestem po 2 @ teraz czekam na 3 mam nadzieję że nie doczekam się:)
szafirek13 dzięki serdeczne.......cieszę się że wogóle ktoś mi odpisuje.....dziewczyny jesteście super.......trzymam za Ciebie kciuki żebyś ujrzała już w krótce2 piękne II.........mam pytanie czy też miałaś zabieg........?Buziaki pozdrawiam

dzisiaj kolezanka mi powiedziala ze gdzies tam czytala ze zanlezli noworodka z rostrzaskana głowka byl tuz po porodzie ***** jakie to jest nie sprwiedliwe ;(;(;(;(
jestem za kara smierci dla takich osob kur.wa!!!!!!!!!!!!!!

kasiek nie przeszkadzasz nam tutaj nawet tak nie myśl zobaczysz z czasem wszystko jakoś sie ułóży nauczysz się żyć z tym bólem a nie będzie bolało tak m ocno przytulam cię cieplutko

mirka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! jak strasznie się cieszę zobaczysz teraz będzie dobrze.a może spotkamy sie na lutym czy ty juz marzec?

Byłam wczoraj u ginka i prycham na was z całych sił wszystko jest ślicznie usg co prawda nie miałam (bedzie 30 lipca) ale przy badaniu lekarka stwierdziła że pieknie wszystko urosło (macica:cool2:) a jakby cos było nie tak np. serduszko by nie biło to na pewno by nie urosło bo nic by się nie rozwijało.termin przesunął mi się na 11 lutego.więc mimo wszystkich dolegliwości jestem ogromnie szczęśliwa:-):-):-)
jezyk dzięki za wsparcie..........i gratuluję serdecznie !!!!!!!!!!!1Trzymam kciuki za was!!!!!!!!!!!!!

jednak wróciłam dziewczynki

Co dzisiaj o tej porze tak tutaj pustawo??

Angeliko jejku co się dzieje????

Meggie???? Jak tam przeprowadzka miałąś milczeć do środy a tutaj piątek i cisza :szok:

kasiekkm - witaj wśród aniołkowych mam. Przykro niestety że dołączasz do nas jako aniołkowa mama a nie np. jako gość.. ale cóż... tulę mocno i cieszę się że znalazłaś nas. My przyjmujemy Cię z otwartymi ramionami. Pisz zawsze kiedy masz tylko chęć. Płacz, śmiej się kiedy masz na to ochotę.

Pytałaś jak to bywa z czekaniem. Ale jak większość nas już zdążyła odpowiedzieć jest to sprawa indywidualna. Musisz przede wszystkim być gotowa i Twój organizm też. I jedne nawet nie czekają do pierwszej @ inne aż czekają rok. I ile lekarzy tyle odpowiedzi: jedni 3 miechy inni 6.. jeszcze inni najmniej rok. Najlepiej niestety wsłuchać się w siebie i zacząć działać jak wyniki będą dobre i nic nie będzie na przeszkodzie.
Trzymam za Ciebie kciuki

reklama
MIRUS- PIEKNY TESCIK GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!
TERAZ JUZ WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!

kasiekkm- witam i tule do serduszka Jak masz ochote to pisz do nas jak najczesciej sa tu super dziewczyny ktore pomagaja przez to wszystko przejsc
Ja tez miałam poronienie chybione w 11 tyg i mam juz synka a z badania histopat.. dokładnie tak jak TY sie nie dowiedziałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry