• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja juz obiadek zrobiony dla Misiaj i tylko czekam az przyjdzie a poniej cala noc z grzywki poprawianie prac :( a jutro do pracy :(((( nie nawidze pracowac w weekendy ale cale szczescie ten jest przed ostatni tzn zostala mi jescze za tyd sobota:))) i wreszcie pojade do domku od swiat wielkanocnych nie bylam:(((

reklama
Marzenko musze przyznać że rodziców mam wspaniałych... choć jak każdy z nas mają wady ale któż ich nie ma??? Tatko .... można by o NIM książke napisać.. z jednej strony mężczyzna ale i wieczne dziecko... ale nie sposób Go nie lubić czy kochać...

Lenistwo mam po tacie hahahha

Alicja witaski

Prowadzimy również warsztat samochodowy i mój PUDZIANEK mysli nieraz ,że może podnieść autko zamiast podnośnika. A latka juz nie te i chyba uszkodził sobie przepuklinę.. BUU , dostał skierowanie do szpitala na zabieg, ale bez znajomości ani rusz.Więc załatwił sobie na sierpień ,bo w upałach odradzają zabiegi. A póki co nie jest tak poważnie.

Badania robię na własną rękę. Tylko Toxoplazmozę, Cytomegalię, ogólne badania krwi , moczu i TSH udało mi się wyciągnąć od lekarza z LUX MEDU, tam mam za darmo z zakładu pracy.

Badania posiewu ANTYFOSFOLIPIDOWE kosztowały Mnie 75 zł,a progesteron 23 zł. Szukałam w całym Wrocku i ceny były od 75 zł wzwyż. Zjeździłam pół miasta.

W poniedziałek robię Cytologię, ale to u swojego Ginka a później Uro Gin PRONATAL u innego. Koszt około 300 zł. Ale dokładnie nie wiem. Z tym musiałam poczekać aż przestanę plamić,więc się późno umówiłam, nie wiedziałam ,że skończę po tygodniu.

Może sązbędne te badania, może, ale jesli wszystko będzie dobrze a póki co jest to może był to przypadek i ich słowa"tak czasem bywa" będą miałyu sens. Leczę też swój stan zapalny. Antybiotykiem. Później sprawdzę czy się wyleczył , jeśli nie to jeszcze posiew z szyjki ogólny z antybiogarmem.

Tyle. Ale się rozpisałam.
BARDZO CHCĘ MIEĆ DRUGĄ DZIDZIĘ, A LATKA LECĄ!!

Aluś na mnie nie licz.. jestem dzisiaj przygnębiona, nie mam nastroju i jakoś nie jestem dobrym towarzystwem na noc...:-D(bez żadnych skojarzeń)

Zresztą dla mnie jak zawsze weekend na najwyższych obrotach w pracy.. wiec ...

Angeliczko... czemu milczysz???Odezwij się....proszę..

Marzenko ja tylko robiłam tsh i aptt czy aapt jakoś tak i toxo w dwóch kierunkach IG g i IG m ... mam skierowanie na cytologię ale po pierwszej @ dopiero i resztę musze na swój koszt bo i tak wyciągłam od nich tylko w sumie toxo w jednym kierunku i tsh :-( dupki jedne.. a resztę z własnej kieszeni. Zrobię pewnie po pierwszej @...sama nie wiem

Selenko .. ojj Ci nasi mężczyźni czasami bardzo nierozważni. Ale dobrze że skończyło się jak się skończyło... tylko szkoda że tyle czasu trzeba czekać na zabieg...

ja zaczynam z badaniami od przyszłego tyg tylko najpierw wizyta u gin zobacze czy da mi jakies skierowania bo jak narazie mam tylko na genetyczne imunologiczne Cytomegalie i toxoplazmoze zrobiłam w zeszłym roku

reklama
Ja w weekend znowu w góry, Tacie auto się zepsuło więc wyjazdowy warsztat musi zadziałać.

Padam z nóg, pracuję za koleżankę a pracownków brak. A niby bezrobocie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry