• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marzenko jeśli chodzi o toxo to faktycznie jesteś bezpieczna ale cytomegalia mówił mi ginek dzisiaj jest jutro nie... albo odwrotnie dzisiaj nie ma jutro będzie... i też czasami mogła być przczyną naszych poronien.. tyle że to jest jak bumerang...powraca ...ale cytomegalię też po poronieniach zalecają zaraz po zajściu w ciąże... mówił to znajomej gostek ginek z kilinki niepłodności dobry specjalista

Masz rację Edytko, masz rację. Widzę,że nie tylko ja zauwazyłam,że z Ciebie niezły psycholog!!

A to mój zawód przecież. Ale tylko zawód, nie praktykuję.

Ja tez chodzę do dwóch, od jednego wyciądam badania a z drugim się konsultuję.
A do tego ze szpitala pojadę aby zaplanować i poprowadzić drugą ciąże, a raczej trzecią..

Witam dziewczynki

Mirka bardzo, bardzo ,bardzo Ci gratuluję i bedę trzymać kciuki bys tym razem mogła się cieszyc tupotem małych nóżek :-)

Smutne ,że cały czas ktos nowy dołancza z taka sama tragedia :-(

Angeliko :-):-D:-D:-D:-):-):-) Tobie również dziękuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja też teraz musze mieć pewność i będe chodzić do dwóch... a który mnie poprowadzi w mojej trzeciej :-( ciązy nie wiem...nie mam pojęcia.. jesetm jeszcze umówiona na 5 sierpnia do Krakowa do gostka ginka do kiniki niepłodności ale on pomaga nie tylko w niepłodności ale i w poronieniach i niemożności donoszenia ciąży... przyjmuje też w Tarnowie ale tylko po pierwszej wizycie w Kraku. Poleciła mi Go juz nie jedna babka... zobaczymy...

zaskoczyłaś Mnie z tą cytomegalią, Ja mam dodatnie IgG i Ujemne IgM więc rzekomomam przeciwciała, więc bezpiecznie, Nic już nie rozumiem... W toxo tak samo, różyczce..

fajnie ze mamy wybor ginekologow ja tez sie zastanawiam nad zmiana lekarza własnie tego co przyjmował mnie do szpitala i niestety wykonywał zabieg

macie tez tak ...zeby zobaczyc nowy post musze przeskakiwac stronami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry