• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilona witaski...

Niestety takie życie, smutne ale trzeba nauczyć się cieszyć nawet najmniejszym szczęściem i z każdego nawet najtragiczniejszego wydarzenia czerpać siłę na przyszłość. A umieć również z każdej sytuacji wyciągnąć jakieś dobre aspekty czy korzyści. Czasami się ich nie widzi odrazu... ale we wszystkim jest jakiś snes..

reklama
allaaa wspaniała wiadomość dzisiaj druga!!!!!!!!!! Do działa...kochana...bardzo się cieszę...

Marzenko albo tak (stronami) albo u góry w ustawieniach "nowe posty" poszukaj ciąża ...po poronieniu.,..

Angelo oby tak dalej!!

Angelko mi mówili po 2 poronieniu 6 miechów ale jak będzie oki to nie będę tyle czekać tylko tak jak i Ty gdzieś po 3 @ zacznę...jeśli tylko będzie ok... a Ty jak z @ masz już jakieś objawy przed@???

ok dzieki Edytko myslałam ze tylko ja tak mam
Selenko ja postanowiłam ze uwazac nie bede po 2 @ co ma byc to bedzie tylko najpierw badanka na genetyczne czekac nie bede bo zanim bedzie wynik to hoho

Marzenko spoczko :-)
Ojjj widać że dziewczynki szybko chcą zafasolkować...Boziu Ci lekarze naprawdę nie mają zielonego pojęcia co znaczy czekać 6 miechów po poronieniu... i tylko się ubzepieczają..

reklama
Tak mam objawy @, jestem złośliwa!

Miałam owulkę, widziałam na USG, bolało jak nigdy, pęcherzyk pękł, przestało boleć. Powinnam miec około 9 lipca, teoretycznie. Zobaczę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry