• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
:-)w takim razie nie pozostaje mi nic innego ja tez sie udac do wyrka:wściekła/y: i znow nie trafilam na impre....:no:a swoja droga to jakies podejrzane ze jakos nie moge trafic...:szok:a moze wy mnie tu nie chcecie co???:szok:ale coz sie bede martwic...chcecie nie chcecie co za roznica i tak macie!!!!:tak:kolorowych snow i dobrej nocki zycze...papatki

Witam dziewczynki i miłego dzionka zycze:-)

Jak wczoraj mogłam z wami pogadac bo udało mi się M wykopać od kompa to mi net wyłączyli łobuzy:szok::szok:

Normalnie jakaś złosliwosć

Słodziutka wiem ,że najlepiej przy informatyku mieć swój komputer...... dlatego go sobie kupiłam i został zarekwirowany przez meza bo mu jeden nie wystarcza:confused:

pozdrowionka dziewczynki

Cześć dziewczynki, a ja już wstałam i zaraz idę do kuchni wypestkować resztę czereśni:-pJakie one są smaczne, mój M tak się wczoraj obżarł, że go jeszcze dzisiaj brzuchol boli:-D A cena tych czereśni była niesamowita, 2,50 za kilogram, gdzie w sklepie kg kosztuje nawet 12:szok:

Kurde Mirka az sie poryczałam!!
Gratuluje!! i trzymam kciuki skarbie za ciebie i fasolke..no to jest was 2 w 1 :-)

a ja dzewczynki wlasnie zlądowałam z biwaku!!
wściekli jestesmy niesamowicie! pojechalismy wczoraj po pracy o 18 byluismy na miejscu bylo pochmurno ale potem przepędził wiatr chmury i wieczór był superowy, rozbilismy namiot, rozpalilismy grilka, potem nad jeziorko i do knajpki na piwko! zapowiadało sie cudownie:-)
w namiocie zlądowalismyy o 23...nie zmrużyłam oka...juz nawet nie mówie o glosnej muzyce z dwóch dyskotek ,bo to mi nie przeszkadzało ale gównarzeria nachlana byla wszędzie, szczali dosłownie nam pod namiot, przy aucie! wszędzie!! darcia gęb, awantury , bijatyki! normalnie koszmar!! nie potrafię waqm tego opisac!! nigdy nie bylam w takiej sytuacji!!o 7 rano mielismy juz zwinięty namiot!!! szok, nigdy wiecej w to miejsce nie pojade!! a tak sie cieszylismy na ten wyjazd! dobrze ze to tylko 50km od domu! jestem nieprzytomna, pije kawke wezme prysznic i jedziemy na cały dzien nad inne jezioro ...do tego dostałam okres i brzuch boli masakrycznie, ale wezme no-spa.
ale najbardziej ciesze sie z 2 @ :-))) coraz blizej do 3!!

MIRUS jeszcze raz gratuluje słońce:-)!!!!!

reklama
Przykro mi Sylwuś, że tak sie zakończył wasz biwak, ale niestety tak jest że młodzi to na biwak jadą po to, zeby się uchlać:szok::wściekła/y:

A ja mam lenia, nie chce mi się już nic robić, tym bardziej, ze wujcio może jeszcze dzisiaj przyjechać, a mój M musiał jechać do pracy:sorry2:

No i oczywiście Sylwuś "nie" dziękuję za gratulacje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry