• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

na temat "wyrywania dup" i "ruchania" to moge opowiadaic godzinami , sory za wyrazenia ale akurat na lawce przy naszym namiocie siadło kliku gnoji i opowiadali sobie o swoich podbojach!!! masakra!!!

Mirus nawet nie wiesz jak sie ciesze, mój mąz sie pyta czemu rycze a ja ze szczęscia bo kolezanka z forum zafasolkowała! wiesz on tez sie ucieszyl bo to daje nadzieje! dbaj o siebie!!!

SLICZNY SUWACZEK:-)

reklama
Zoooooo, kurcze, sama bym sobie pojechała, może w przyszłym tygodniu się wybierzemy:-) Ja najchętniej pojechałabym sobie nad morze nogi pomoczyć, albo bosymi stopami połazić po plaży, to drugie nawet fajniejsze niż to pierwsze:-D

Syla to jak Ty taka teraz uświadomiona na te tematy, to możesz nas dokształcać:-D

Dobra, idę do kuchni walczyć dalekj z czereśniami:-)

heheeh
ach ta młodzież dzisiejsza! ja nigdy sie tak nie zachowywałam, tez szalałam po dyskotekach, piłam po krujomu piwo ale nigdy sie tak skandalicznie nie zachowywałam! tam było mnóstwo ludzi z dziećmi, szczerze im współczuje... naprawde fajne miejsce ale nie dla wypoczynku! sama chołota!

a do zoo to sie wybieramy juz od dawna i zawsze cos... a jest naprawde wielkie:-) teraz budują nową słoniarnie (domek dla słoni) ogromna jest, widziałam bo od nas z firmy biorą sprzet do budowy :-)

Mirus a pisalas ostatnio ze plamisz..juz nie plamisz? tfu tfu tfu... to pewnie od zagnieżdżania zarodka:-) czesto tak jest... kurcze ale sie ciesze! bedziemy ci kibicowały:-) i nie denerwuj sie i nie mysl o niczym złym::-) zobaczysz tym razem musi sie udac!!!!!

Na szczęście plamienie sie skończyło, w sumie miałam jeden dzień( w tym dniu miała przyjść@ ale brzuch dalej mnie pobolewa, ginek kazał mi brać nospe a luteinke też już biore, bo została mi z poprzedniej ciąży i ginek powiedział, żebym brała rano i wieczorem po 1. Wiecie co, to jest ginek z NFZ ale zawsze można do niego zadzwonić, wszystko wytłumaczy, jest miły i uprzejmy i nigdy nie jest obojętny, normalnie czeka się do niego ok 3 tyg, a dlamnie znalazł już czas w poniedziałek rano, powiedział, że chce mnie zbadać, mimo, ze to jest wczesna ciąża i pewnie jeszcze mało widoczna:tak:

reklama
no to juz kumam.
A u mnie znowu słońce świeci ale mam totalny brak planów na weekend:-(
Sylwia- jak skończą remont w zoo to daj znać, byłam 2 lata temu więc może powtórzymy zwiedzanie... rok temu byłam 2 miesiece w Poznaniu w delegacji i ogólnie miasto ok tylko trafiłam na paru wrednych tubylców.... ale chyba wszędzie są tacy....

słonecznego dnia kobietki....
a jeśli pada to słoneczka w serduszkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry