• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja owszem wstaje tak wcześnie do pracy ale po tylu latach nie robi na mnie to większego wrażenia :-)

kasiekkm - fajnie że piszesz do nas. Napisz skąd jesteś ile masz lat? Jak długo staracie się o fasolkę.. Chyba że juz pisałaś a ja przeoczyłam. I owszem przede wszystkim trzeba podchdzić optymistycznie do ponownego zajścia w ciąże...głowa do góry..

Sylwia - super biwak... tylko pozszdrościc :szok::szok::szok::szok: i gratuluję drugiej @!!

Angeliko i jak jesteś w górach??? Ufff jeśli tak to pozdrów góry ode mnie..:-D

Szafirku, allaa, niusi@, mała Agula, Agula AJ i Irlan, Gabi, Maggie, Nataliał, jezyk, dlaczegotak, Marzenko.... gdzie jesteście??? Jakaż cisza bez Was i smutno :-(

Mówił, że jak najszybciej, ale wątpię, bo szkoli nowego pracownika, więc pewnie ok 16-17(mówił, że ok 12:-D)

Hmm, jak zareagował, chyba też boi się jeszcze cieszyć, ale oczka mu się rozpromieniły i pierwsze jego słowa"idziesz na zwolnienie" jakbym ja się przepracowywała:szok::-D No ale juz od jakiegoś czasu, cięższe obowiązki domowe wziął na siebie, więc od wczoraj bez większych zmian...;-)

więc nie przepracowywuj się maleńka i dbaj jak najbardziej o siebie (choć juz dbałaś bo czułaś że się udało) więc tak dalej. Wiesz że musisz naprawde uważać.. :-) i o której masz wizytę w poniedziałek?

reklama
i tak trzymać nie ma to jak poczucie humoru... Wiesz...:confused::-D zawsze możesz jeszcze zrobić sobie drugi test... przeciez wyjdą piękne czerwone dwie krechy... dla tych chwil warto życ.... :-D :cool::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry