• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a to specjalnie z dzisiejszego ZOO :-) dla nas wszystkich! no mirus ty to juz nie potzrebujesz:-))

Załączniki

• S4030542.JPG
    S4030542.JPG
    166,6 KB · Wyświetleń: 69
Witajcie, witajcie.

kasiekk, mieszkasz niedaleko Mnie, fajnie.

Miruś myśl tylko pozytywnie, tak się cieszę, bardzo, bardzo!! Będzie dziewczynka, zobaczysz.

Edytko , w góry jadę jutro, dziś grasowałam po sklepach z córeczką, ona mi tak fajnie doradza we wszystkim, nosi ten sam rozmiar , tylko ja mam 170 cm wzrostu a ona 178 cm. Ale to drobiazg..

Zaraz jadę na cmentarz, do Mamy..

Syla biwak widzę się udał:sorry: W jakie rejony jeździsz? Ostatnio byłam w Boszkowie na szkoleniu ale w marcu i zimno było okropnie. Ośrodek ładny ale jezioro.. chyba za stara już na to jestem..

Dlaczegotak bardzo Ci dziękuję za wiadomośc. Twój przykład jest moją nadzieją. Czekam na zdjęcia maluszka.

i juz po pierogach :szok::-D mniam mniam.....palce lizać. Zrobiłam z kapustą (farsz miałam gotowy od gołąbków co został)

kasiekkm - optymizm i silna wola działąją cuda :-) Długo czekać nie zamierzam, porobię badania jak wszsytko będzie ok po 2 lub max 3 @ do dzieła... choć po stracie pod koniec lutego szybko zadziałalam i... druga strata :-( ale wierzę że tym razem musi się udać..

Sylwia dziękuje za bocianki.... wszędzie tylko je widzę jak nigdy :-)

dilajla - hej skarbie :tak:

Mikuś ...:-D:-D:-D:-D jeszcze nie rozesłałaś fliudków ciażowych????:szok: co to ma znaczyć???

Teraz zmykam do rodziców i może do pabu później wieczorem???//

selena widzę że dosyć że niedaleko mieszkamy to jeszcze w te samo miejsce jeżdzimy...........Boszkowo..jezioro cudne byłam nam tydzień temu,,,cudnie..........też tam nieraz odemnie z pracy(MOPS) jeżdza dziewczyny na szkolenia................fajnie, że masz taką duża córkę..........przy następnym dużo Ci pomoże ......................

bylismy w Skorzecinie, 50km od nas., w zyciu nie widzialam nad jeziorem tylu knajp, dosłownie jak w wielkiej miejscowosci turystycznej, jezioro fajne i w ogóle tylko te rozwydrzone gnojostwo, nachlane i naćpane, idziesz spacerkim i czujesz zapach marichuanyjak mijasz grupke młodziezy .ja wole jednak spokojniejsze miejsca od takich...nie czułam sie bezpiecznie jk chodził mi ktos w koło namiotu i sikał pół metra od niego! no ale jak pech to pech...
mam nadzije ze a tydzien trafimy w lepsze miejsce bo jedziemy ze znajomymi, ja nie znam okolic poznania bo nie jestem stąd a mąz zna ale juz latami nie jeździł wiec sam byl zszokowany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry