• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wysoka? Hi hi, jestem najniższa w Rodzinie.

Mój M ma 185 cm, brat młodszy miał 205 cm a starszy 187 cm. Nawet moja Mama 175 cm , nie mówiąc o Tacie. Ja jestem najmniejsza..

Więc i córka urosła.

Kasiekkm, to najfajniesza sprawa mieć taką córkę dużą, kiedyś było za wcześnie, urodziłam ją w tydzień po swoich 20 tych urodzinach, ale dziś myslę,że to rewelacja!!

Mam nadzieję,że mi pomoże, ale obarczać jej nie będę, ma już prawie swoje życie. Ja dłużej poczekam z ciążą to może będziemy miały obie brzuchy, choć wolę NIE. Chcę mieć dzidzię już teraz, szybko.

To forum trzyma Mnie przy życiu.
Dzięki tym dziewczynom wierzę w lepsze jutro. I wierzę, aę mi się uda. NAM SIĘ UDA!!

pewnie ze sie uda, lekko nie będzie ale sie uda!!! ja dziewczyny postanowilam jednak sie nie szczepic i zaczynamy sie starac we wrzesniu jak pojedziemy do chorwacji na urlop, mam nadzieje ze wróce z fasolką, celowo weźmiemy urlop jak bedzie przypadała owulka:-)

selena FAJNIE FAJNIE..........taka różnica ,że praktycznie na nowo wszystko będziesz przeżywać.. .mój mały to za wiele nie pomoże,,ha ha..to mały urwisek,, tylko głupoty mu w głowie,,,,,ale od września idzie do przedszkola,,,,,,,to może trochę zrobi się spokojniejszy-pewnie będzie płakał a ja z nim...............!!!!!!!!!

a dzisiaj ja mam dola :((
bylam na obornie (nie swojej nie stety ) i sie bronila dziewczyna ktora byla juz w 8 mc tak mi sie cisnely lzy do oczu juz nie moglam sie powstrzymac modlilam sie zeby jak najszybciej wyszla zebym nie musiala jej ogladac :((((
...
a do tego moj promotor nawet nie spojrzal do tego co napisalam przez cala noc tylko dzisiaj kazal znowu mi inny temat
juz nie moge ***** mac !!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej,mam chwilkę,ale malutką.Przeczytałam ostatnią stronę,hahahaha.
Sylwia,ale jak jesteś nosicielką wirusa (chyba coś pisałaś) to przy porodzie zarażasz dziecko,a jeśli dziewczynka,no to jest dla niej niebezpieczne przecież:dry:
Ja też mam doła.Jak stąd do wawy (tak się u nas mówi).A koleżanki na około zaczynają być z 3 dziećmi w drodze:zawstydzona/y: to ja zostaję daleko w tyle,buuuuuu.
Pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry