• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niestety dziewczynki się żegnam mój maż się stęsknił za mną

Dobranoc kochane

Jutro będę po pracy...

Mikuś....wspaniale...

allaaa cudnie!!

Tak trzymać dziewczynki....dobrych wieści jak najwięcej:-)

no chyba dzisiaj zaczniemy:-), wiec zmykam do przytulanek, a jutro musze byc wypoczeta bo slub i wesele brata wiec milego weekendu Wam wszystkim zycze i zero smutasów i dołów.Dobrej nocki Moje Kochane!!!!!

Ja róznież zmykam, musze jeszcze obgadać sprawy zółtych japonek z moją córcią dorastającą i reszty zakupów jutrzejszych.

Spijcie dobrze.
do jutra.
pa pa

Witam dziewczynki stare i nowo przybyłe forumowiczki wpadłam sie przywitac ale Wy juz spicie pewnie i tak tego nikt nie przeczyta
ja dzis ma kolejny dzień dła w nocy miałam jakies koszmry budziłam sie z krzykiem :-(
wrociłam z pracy i padam na twarz wiec przyznaje sie ze nie zdołałam dokładnie wszystkiego przeczytac PRZEPRASZAM
musialam tu zajzec choc na chwilke bo bym nie zasneła bardzo mi brakuje naszych rozmów :-(
dzis pusciły mi nerwy i sie poplakalam w pracy nie wiem co sie ze mna dzieje nie sadziłam , że będzie mi tak ciężko wrócić do rzeczywistości
pozdrawiam was wszystkie i 3 mam mocno kciuki

alla mówiłam , że torbielek zniknie :-)))))) powodzenia w starankach :-)

no i teraz najwazniejsza wiadomość dnia jaka udało mi sie odczytac:-)
MIRUś KOCHANIE STRASZNIE SIE CIESZę GRATULACJE Aż SIę POPłAKAłAM Z RADOśCI :-))))
A TERAZ dOBRANOC SłONECZKA I SłODKICH SNóW

Hejka!
Ale jestem szczesliwa!:) Torbiela brak, zielone światełko jest!!!Ruszamy so dzieła!!!
Kochanie GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A JA SIĘ NIE PRZEMECZAŁAM, PRZYSZŁA DO MNIE SĄSIADKA I POMOGŁA MI WYSKUBAĆ TRUSKAWKI I UMYĆ CZEREŚNIE, A PÓŹNIEJ WYPESTKOWAŁAM POŁOWĘ CZEREŚNI I SPAKOWAŁAM TRUSKAWKI DO ZAMROŻENIA, a teraz idę sie umyć i do wyrka...
Acha i oczywiście "NIE" dziękuje za gratulacje, nie chcę zapeszać, mimo, ze nie jestem przesądna:-D

Kolorowych snów Kochane, Edytko, nie smutaj się!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry