Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli czytałaś mój blog,który jest w podpisie to wiesz przez jakie piekło przeszłam.aga sliczna ta malutka :-) to kiedy te staranka zaczynacie hihi bo do konca roku 4 miesiace :-)
as to powiedz mi na co szczepic a na co nie bo ja sie gubie w tym wszystkim a nie chce tez wpasc w rece tych koncernow farmaceutycznych i ich marketingu.... boje sie tych szczepien jak ognia

Witajcie już wcześniej miałam wam odpisać ,ale przylazła burza i odłączyłam neta na ten czas.
Karolcia cieszę się ,że wszystko ok.
Calogera - będzie dobrze trzymam kciuki.
As- moja siostra cioteczna też ma synka z autyzmem , właśnie przez szczepienie tak sie stało on ma teraz 5 lat nie reaguje na to co sie do niego mówi , nie potrafi mówić ,jeśli coś nie idzie po jego myśli to piszczy ,uderza głową o ściane itd itd, kochana jak sobie z tym radziliście?W wolnej chwili poczytam Twojego bloga, bo nie wiedziałam nawet ,że Was też to spotkało.Przytulam.
Ja właściwie też nie wiem co zrobie ze szczepieniami, a są wogóle jakieś informacje na temat tego ,która to szczepionka to powoduje?Jest jakaś konkretna?