Olu81 ,Carri,Ilonka - dzięki laseczki ,ale tata sie nie zgodził na to , tzn chciałam zrobić tak ,że to my z M weźmiemy kredyt na dopłatę ,a tata sprzedałby to mieszkanie bo formalnie jest jego ,ale nie zgodził się i rozumiem go to w końcu jego chata, nic pożyjemy zobaczymy może ewentualnie zamiana by go zainteresowała bo on z nami nie mieszka ,ale to już dłuższa dyskusja by musiałabyć , ogólnie nie pokłócił sie z nikim ,ale wyjechał do babci i jak go pytam kiedy posiedzi w domu to pyta "a po co?", do lekarza też nie chce iść bo mówi ,że nawet jak pujdzie do psychologa to nic nie powie bo nie ma ochoty.Mnie już ręce opadają.
Dziewczynki moja psiapsióła tuż po dostawieniu pigułek zaszła w ciąże i niestety plamienie ,a potem poronienie coś mi sie zdaje ,że hormony zawiodły ,ale lekarze jak zwykle twierdzą ,że antykoncepcja nie ma na to wpływu , kurcze jak to nie ma?!przecież zmienia sie poziom hormonów jak brakuje tabletek to poziom spada zanim do normy wróci ja to czasem mam wrażenie ,że niektózy lekarze to hipokryci są tu gadają to damy anty na wyrególowanie hormonów ,a potem mówią ,że to nie ma wpływu na hormony w ciąży jak sie odstawi ,a ile razy sie słyszało ,że kobiety ,które zachodziły w ciąże jakimś cudem przy anty po dostawieniu traciły dzieci i w tv o tym trąbili i tu na forum też czytałam o takich przypadkach ,a lekarze kit wciskają normalnie.
Jankesowa trzymam kciuki i bardzo sie cieszę.
Ewcia - cieszę się ,że jednak był to fałszywy alarm i weź tu idz do lekarza ,który cie nastraszy zanim cokolwiek sie wyjaśni biedna Ewcia ,ale dobrze,że wszystko sie wyjaśniło.
Kłaczek- i bardzo dobrą metodę wybrałaś trzymam kciuki za szybkie wyniki dietki.