Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i na wypisie jest napisane : "cięcie cesarskie ,zagrażąjąca zamartwica" gdyby została pod opieką tego gina zamiast uciec to mogłaby stać sie tragedia, pozatym ten gin ma bardzo złą sławe bo robi takie rzeczy ,których ginekolog robić nie powinien jeśli wiecie o co mi chodzi ja to bym takiemu .......... normalnie ,,,,,,,, i w d...... wetknęła wrrrr
, ale jej nie zmusze przecież do zmiany lekarza.
widac zapomnialam ze juz je wstawiałam, a jesli chodzi o tabsy to tak to bylo do ciebie kłaczek no i spróbuj i u ogólnego lekarza tą recepte załatwić bo wiem że ogólny tez przepisze jak trzeba tylko chyba najlepiej jak już jest się w ciąży i po prostu tabletek braknie do wizyty u gina.. ja u swojego dalej będę ściemniać tzn nie mówić ze mam az tyle opakowań tej luteiny chociaz kiedys sam mi mówi ze to czy wezme dwie czy trzy tabletki to bez różnicy na tym etapie ciąży..
ja bym posciemniala albo poszukała lekarza takiego który na wszystko da recepte a takiego znam tyle ze z Pszowa