• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ojaniepierdykam... Isza, "tylko" 27? Powiedziałabym "aż 27" - gratuluję. Wyglądasz z resztą bardzo fajnie, choć większej o prawie 30kg to ja Cię nie widzę. Ale skoro potrafiłaś wygrać ze sobą i pozbyc sie takiego balastu, to potrafisz wszystko.

reklama
kłaczek ja upierdliwa i uparta jestem :):):) kochana a u Ciebie jedne takie kolcyki mi się podobały :) że bede musiała wpaść kupić ale zastanawiam się czy można zrobić większe te takie co takie dwie kuleczki wisiały robione na szydelku <?>

Isza, mówisz i masz i zapomnij "kupić" - chętnie się zrewanżuję i cieszę się że mogę. Większe? Troszkę większe spokojnie - mam takie koraliki (bo wewnątrz jest koralik) były by ciut większe, ale niewiele. Jak za duże to znów ciężko wyglądają.

Kłaczek no właśnie u mnie wszyscy lubią zjeść.. Mój Paweł już prawie 100kg waży, ale on to siłownia i te sprawy...

Isza aż tak ja nie przytyłam.. chciałabym tak z 10 kg zrzucić i by było ok... Ale tak się zastanawiam czy te tablety nie pokrzyżują czasem planów.. Czy mimo diety waga i tak się nie zmieni.. Pełen podziw dla Ciebie za tak silną wolę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry