• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena - gratulacje jak nie wiem co! Normalnie zazdraszczam i z tej zazdrości zrobię co sie da żeby też zajść.:))
As - przez większość urlopu Rajmunda, był tu mój syn. Skubany co wieczór stwierdzał że idzie do sklepu po... (colę, piwo, słone paluszki) i nie będzie go z godzinkę. Do sklepu 5 minut.

reklama
chucky cieszę się, że lekarz Cię uspokoił.

Lena gratulacje.. dajesz nadzieje...

Zjola nam mechanik "naprawił" auto a jak tylko mąż wyjechał z warsztatu to zaczął mu się lać olej.. nie dość ,że nie naprawił tego co trzeba to jeszcze uszkodził miskę olejową itd. Dwa miesiące jeździł , żeby mu kase oddali. I dziś wkońcu odzyskał całą kwotę...
Moi rodzice wczoraj wyjechali do Włoch autem... a dziś już pewnie są w Rzymie...

Lena - gratulacje! Rzeczywiście pewnie będzięmy rodziły w podobnym czasie :))))

Jejciu - fasolkowo zaczyna się robić.

Dziewczyny zarażajcie się!!!!!!!!!!! Mocno trzymam za wszystkie kciukasy!!!!!!!!!!!

Witam was dziewczyny :-)
Ja to dzisiaj mialam goniony dzien po urzedach ehh :/ no ale coz kiedys trzeba polatac :-)
Chucky swietna wiadomosc,ciesze sie ze z twoja fasolinka wszystko jest ok,oby tak dalej ;-)
Lenka gratulacje,super wiadomosc zdrowych i spokojnych nastepnych 8miechow ;-)
Dziewczyny troszke fluidkow by sie nam tutaj od was przydalo :tak: ja juz 3dzien mam @ moj sie mnie pyta to kiedy koniec i zaczniemy znowu staranki :-) lekarka mi mowila ze nie musimy czekac ze mozemy zaczac przy pierwszym cyklu i tez tak zrobimy nie bedziemy czekac tylko zaczniemy walke o nasza fasolinke :tak: :-)

hejka Dziewczyny!
poronilam 3 sierpnia w 11 tyg ciazy, dziecko nie zylo od 3 tyg. nie lyzeczkowali mnie tylko sama sie wyczyscilam, mieszkam w Anglii. mam do Was takie pytanie, bo jak bylam u ginekologa polskiego kilka dni po poronieniu powiedzial ze nie trzeba mnie czyscic, potem bylam w szpitalu na usg 2 razy i tez tak samo mi powiedzieli ze sie sama ladnie wyczyscilam, ale sluzba angielska jest koszmarna i czasami sie jej nie wierzy. z tydzien temu skonczyla mi sie miesiaczka i teraz od czasu do czasu boli mnie pod pepkiem tam gdzie macica, czy was tez czasami cos tam pobolewa nadal? mam schize i mysle sobie ze moze jednak dobrze sie nie wyczyscilam i teraz cos sie tam robi ehhh

Ostatnia edycja:
Witam Cie czarnula83 tule cie mocno i przykro mi z powodu twojej straty zapalam
[*] dla Twojego aniolka.Zgadzam sie z Toba co do angielskiej sluzby zdrowia jest fatalna,tez mam zaszczyt z niej kozystac,ja takze nie mialam zabiegu samooczyszczenie z mala pomoca tylko tabletek no ale co do bolu to jedynie dwa dni przed okresem to pobolewal mnie jeden jajnik i tyle jak na razie.Okres mam nadal 3dzien wiec jeszcze nie wiem co i jak po ale inne dziewczyny na pewno cos doradza :-) ;-)
Milej nocki wam zycze dziewczyny :-) Dobranoc :-D

reklama
Jestem zdrowo walnięta, tak sie już napaliłam na dzieciątko ze kupiłam sobie testy i oczywiście mam juz kilka objawów, masakra. zrobie pewnie pare testów do tego planowego @.a potem bede załamka. tylko ja tak mam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry