• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie dzieweczki, oj przebrnąć przez zaległości to naprawdę jest trudno.
Popierwsze witam nową koleżnakę, szkoda ze w takich okolicznościach ale za to w jakim towarzystwie.
Ja się dziś udzielałam rodzinnie, byłam na podwójnych urodzinach dzieciaczków, zjechało się troszkę rodzinki.
Nawiązując do rozmowy o @ u mnie dziś powinna przyjść 3 @ nie powiem nie pogniewałabym się gdyby nie przyszła, ale rano zaczoł boleć mnie troszkę brzuch pojawiło się coś na kształt plamienia ale minimalnego a teraz znowu nie ma nic, to dziwne zobaczę co będzie jutro .... aż strach pomyśleć (ale i tak myślę i mam nadzieję):)....
co do znaków zodiaku to u mnie w domku muszę stawiać czoło dwum uparciuchom M to baran a synek to byczek a ja biedna rybeczka przeciw wszystkim :)
pozdrawiam wszystkie laseczki :)

Avatarek tymczasowy,muszę się o zdjęcie upomnieć:-D
Szafirek witaj.Widzę,ze też masz 3 latka:-D Idzie do przedszkola ? Ja mam schizy przedszkolne:zawstydzona/y:

Gabi...jeśli rzeczywiście "zmykasz" to życze spokojnego wieczoru i kolorowych snów....
Szafirek...witaj...może jeszcze nie wszystko srtacone-kto wie a może się udało-trzymam kciuki....
Aga...jesteś czy tez uciekłaś już?
A Sylunia pewnie padła........po tym drinku.....hihi...

Moj trzylatek też jest przedszkolakiem, u mnie zorganizowali trzy spotkania integracyjne byliśmy na dwóch, na drógie nie mógł się doczekać, mam nadzieję że bedzie dobrze. Acz kolwie kto wie, ja poryczałam się czytając ulotkę z przedszkola jak to dzieci dorastają a rodzice musza się godzić na kolejne ich etapy w życiu :)

Racja...dzieci bardzo szybko dorastają jakoś dziwnie niepostrzezenie...sama pamiętam moja córkę jak sie urodziła a w maju skonczyła 5 lat...oj jak te dzieciaczki rosną......

syla28 mój nick to Nataliał
i jak podróż się udała? Ciepła woda w jeziorze?
Nie ma mnie tak często na forum jak Was . A nadrobić to co piszecie jest ciężko. No i nie zawsze jest czas.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry