• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale naprodukowałyście:-):-):-)
Ja też tylko na chwilę i zaraz do łóżeczka:tak:
Ja jestem raczek a mój M koziorożec:cool2:
a że dzieci rosną za szybko....o dużo za szybko....moja córcia miała 2,5 roku gdy musiała pójść do przedszkola i bardzo ciężko było.....a teraz szkoła....koleżanki....już mnie nie potrzebuje tak jak kiedyś.....

reklama
A ja od trzech dni mam takiego doła ze normalnie szok nic mi sie nie chce nawet wstawac z łóżka juz sama niewiem o co chodzi chyba o wszystko tak po troche jakies takie to zycie jest porabane nic nie idzie tak jak by człowiek chciał pozostaje chyba tylko miec nadzieje ze jutro bedzie lepiej

reklama
Gabi hej....Witam tak mój Igor też idzie do przedszkola.......z jednej strony to mały urwisek a z drugiej trzyma się spódnicy mamy....he he.............ale myślę,że przedszkole dobrze mu zrobi.........sama przed 1ciażąpracowałam w przedszkolu jako nauczycielka na 2 i 3 latkach.............więc dokładnie wiemjak to wygląda od środka................maluchy zawsze na początku płaczą- to normalne(mamy jeszcze bardziej)no są dzieciczki takie które nie płaczą..............Ale głowa do góry..........troszkę popłaczą i w końcu przyzwyczają się ,że mama idzie do pracy a on do kolegów..............wiesz zawsze trzeba powiedzieć że przyjdziesz po niego, żeby nie bał się że go zostawiasz............w przedszkolu naprawdę jest fajnie............jeżeli będzie płakał nie martw się Pani zawsze weźmie Go przytuli i pstra sie zabawić a po miesiącu zobaczysz jakiego będziesz miała przedszkolaka.........wierszyki, piosenki, nieraz będziesz dumnie siedziała na DNIU MATKI i płakała ze szczęścia.............Także nie zamartwiaj się..........im dłużej będziesz stała pod drzwiami oddając Go do sali Tym gorzej, bo takie smyki szybko łapią, że mama mięknie i w końcu nie oddasz.........ale co tam DAMY RADĘ PRZEŻYJEMY....teraz już nie pracuję w Przedszkolu po wwychowawczym z Igorem nie wróciłam do pracy tam...międzyczasie broniłam się z innego kierunku i od 2 lat w POMOCY SPOŁECZNEJ......ale w przedszkolu było fajnie ...no i te dzieczaczki....słodkie bomble................Trzymaj się!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry