• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A teraz się pożegnam już. Mąz wykąpany i gotowy do wyjścia ... więc i ja muszę się zebrać.. musimy gdzieś pojechać ... dzisiaj ciężki dzień

Miłego popołudnia Aniu...

papatki

Słodziutka masz rację, każda z nas chciałaby, żeby @ nie przyszła. Trzeba jednak się starać patrzeć z nadzieją w przyszłość, że w końcu nadejdzie taki dzień, że @ nie przyjdzie, a po 9 miesiącach pojawi się piękny i zdrowy bobasek!!! Moja @ właśnie chyba przyszła, ale nie smucę się, zacznę brać ten bromergon, pójdę na monitoring i może akurat się uda i za miesiąc już jej nie zobaczę.

Dilajla trzymam kciuki, żeby do Ciebie też następnym razem nie przyszła!!!

Mirka!!!!!!!!!!! Gratuluję z całego serca i strasznie się cieszę, że jesteś w ciąży!!! To nadzieja dla nas wszystkich. Buziaki wielkie!!!

hej dziewczynki
my własnie dotarlismy do domku, byliśmy w skansenie miniatur:-)
potem w ogromnym meblowym rozejrzec sie za meblami bo mamy ochote zmienic wystrój mieszkanka, no a potem na obiadku, objadłam ie znowu i teraz mam wyrzuty sumienia! jestem juz taka gruba! masakra! no ale duzo nie zjadłam w sumie ale i tak źle sie czuje...
i tak zleciał dzien,
biedny Kubica mial dzis pecha:-(

also ja bromergon brałam po porodzie na zatrzymanie laktacji, dobrze sie po nim czulam .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry