• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie bolał długo i bardzo!! ale mi sie macica kurczyla bo ja bylam po porodzie wiec byla juz duza...ale brzuch ma prawo bolec, musi sie tam wszystko pogoic...ale jak cie niepokoji to wybierz sie do gin.

reklama
Witam Was Kochane! Wracam do Was na stałe, a to dlatego że rodzice przyjechali z urlopu. Będe już tu codziennie i Napewno nie będe miała takich zaległości jak ostatnio(znowu 100 stron:eek:)
U mnie z nowych wiadomości to to że we czwartek byłam u lekarz i po krwiaku ani śladu:-), ciąża rozwija się prawidłowo narazie, wszystko byłoby ok gdyby nie te cholerne mdłości normalnie czuje się non stop na olbrzymim KACU:-D, mój M jak mu to opisałam powiedział że mi strasznie współczuje, chociaż wiem że on bardzo się cieszy bo to znak że ciąża jest żywa.
Mam tylko mały problem pomózcie mi, a mianowicie nie powiedziałam jeszcze rodzicom z Tego względu że nie chciałam ich narażać znowu na stres gdyby znowu było coś nie tak. Myslicie nżeby jeszcze z tym poczekać? Jestem w 8 tygodniu.
Pozdrawiam Was wszystkie i cieszę się że już wróciłam.

Anesto, przestań używać słowa "na razie", wyrzuć je ze słownika. Cały czas będzie wszystko dobrze i już niedługo będziesz cieszyć się ślicznym bobaskiem. Cieszę się, że wszystko dobrze z ciążą. Buziaki.

anesto!!! musi byc dobrze!!! wiec powiedz rodzicom:-) nie trzymaj tego tylko dla siebie:-) nie wiem czy doczytałas ale Mirka tez zafasolkowała:-)

guska35 - widze ze nie tylko ja pomyliłm sie na NK ale i Aga Irlandia:-) znalazłysmy inną agnieszke i dodłysmy do znajomych a tamta nas zaakceptowała, do tego wysłałam jej przepisy! hahahah

a to wasz obrońca:-)

Załączniki

• S4030631.JPG
    S4030631.JPG
    150,5 KB · Wyświetleń: 67
Anesto....myślę podobnie ze powinnaś podzielić sie z rodzicami....wiesz ja tez nie chciałam mówić..powiedziałam tylko mamie a ona zachowała to dla siebie...ale stwierdziłam ze tato tez powinien wiedzieć...a jak juz wiedział to był "zły"-powiedział ,ze jak coś bedzie sie działo to bedziemy martwić sie razem....
Nie zadręczaj sie teraz wszystko bedzie DOBRZE!
Witaj Syla!!!!
No tak...chyba mam dziś pecha...nie mogę na Was trafić.....wryyyy

Ostatnia edycja:
Anesto myślę że rodzice powinni móc cieszyć się razem z Tobą, tak jak smucili się poprzednio nie odbieraj im tego, po za tym takim myśleniem możesz ....
Myślimy ze za te kilka miesięcy będzie z nami kolejny obywatel :)

A ja mam doła, do tego leci jak z kranu, nie wiem czy to normlne nigdy nie było takiej @ nawet po porodzie ....

ech.... szkoda gadać :(

Witam Was kochane dopiero co weszłam do domku wiec odrazu do komapa i sie WITAM serdecznie :-) odrazu sie przyznaje bez bicia jestem nie w temacie dopiero sie zabieram za czytanie :-)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry