• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dok.ładnie kazdy organizm jest inny i zalezy jak został wykonany zabieg Po pierwszym poronieniu miałam strasznie długie krwawienie do tego było duzo skrzepow cos strasznego jedynie co mi wtedy pomogło to tabletki hormonalne bo inaczej czekał mnie ponowny zabieg łyzeczkowania

agnieszka ja tez czekam na druga @ i mam nadzieje ze bedzie w terminie bo czekam na ta hiseroskopie niedosc ze jestem tylko rezerwowa to jescze moze mi sie termin @ przesunac i wypadne z listy wiec strasznie czekam na 2 @ i oby przyszla jak trezba

ja juz Was kochaniutki pożegnam ide do wanienki a potem do łóżeczka jutro wolne !!!!!!!!:-):-):-):-) wiec bede miała dla Was wiecej czasu i zamierazm popisam w końcu moja magisterke bo biedna czeka namnie i kurzem porasta ;/;/;/ a czas goni buziaczki dla wszystkich i spokojnej nocki

Późno wróciłam z tych moich gór, jutro tez późno będę z pracy, zostawiam Wam dzisiejsze zdjęcia z miejsca, gdzie Was zaproszę i do zobaczenia może jutro, jeśli zdąże przed waszym zmyknięciem spać.. Papatki Wszystkim, jeszcze niestety nie umiem spamiętać wszystkich nicków.
:no:

Ostatnia edycja:
no i wszyscy spia tylko ja sie tłuke jak zwykle:sorry2: jakis sie nocny marek ze mnie zrobił nornalnie masakra:szok:
Selenko sliczne zdjecia i super miejsce takie zielone:-D:tak:
Mirus normalnie tak sie ciesze z twojego powodu ze szok:tak: mam nadzieje ze juz niedługo ja bede miała swoje malenstwo:tak: i wogole ze wszystkie bedziemy miały!!!!:-) mam wielką nadzieje ze nam zaraz nie uciekniesz gdzies z tym slicznym brzuszkiem;-) na inne fora bo smutno bedzie bez Ciebie!!!!

Tak sobie chodze po tej naszej klasie i was troche podgladam:-) super z was babeczki ;-)bardzo sie ciesze ze poznałam was wszystkie szkoda tylko ze to w takich okolicznosciach no ale tak juz w zyciu bywa i nic sie nie poradzi:-(

Tak sobie mysle ze super by było jak bysmy sie kiedys tam gdzies spotkały nie wirtualnie :-D

reklama
DZIEń DOBRY
dziekuje Wam wszystkim za odpowiedz,bo naprawde wychodzac ze szpitala nikt mi nic nie powiedzial.Zrobili mi zabieg i do domu.Swoja lekarke tez mam durna i musze koniecznie zmienic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry