allaa
Fanka BB :)
czesc Dziewczynki!!!
Mireczko super wiadomości, ah jak sie ciesze:-). Dajesz nam nadzieje!!!Lez duzo, jak lekarz nakazał i odpusc sobie ogrodek, mieszkanko, wez ksiazke albo gazete i sie relaksuj:-).
Szafirek najwazniejsze, ze nie boli, jeszcze pare dni i bedzie dobrze.
Selenko sliczne zdjecia, a psiaczki przecudowne.
Guska czyżby???? trzymam kciuki, zeby@ jednak nie przyszła.
Niusia, ja mam ochote na bobik:-).
Slodziutka:-):-):-) się. Masz przy boku Wspaniałego Męża, razem przetrwacie te gorsze chwile.
A ja juz po weselu, bylo naprawde super Młodzi sliczzni, msza wspaniała. Wytanczylam sie za wszystkie czasy, nogi to mnie dzisaj jeszcze bolą.
Pozdrawiam Was wszystkie i milego dzionka zycze:-).
Mireczko super wiadomości, ah jak sie ciesze:-). Dajesz nam nadzieje!!!Lez duzo, jak lekarz nakazał i odpusc sobie ogrodek, mieszkanko, wez ksiazke albo gazete i sie relaksuj:-).
Szafirek najwazniejsze, ze nie boli, jeszcze pare dni i bedzie dobrze.
Selenko sliczne zdjecia, a psiaczki przecudowne.
Guska czyżby???? trzymam kciuki, zeby@ jednak nie przyszła.
Niusia, ja mam ochote na bobik:-).
Slodziutka:-):-):-) się. Masz przy boku Wspaniałego Męża, razem przetrwacie te gorsze chwile.
A ja juz po weselu, bylo naprawde super Młodzi sliczzni, msza wspaniała. Wytanczylam sie za wszystkie czasy, nogi to mnie dzisaj jeszcze bolą.
Pozdrawiam Was wszystkie i milego dzionka zycze:-).
Niestety książki żadnej narazie nie mam do poczytania, wszystkie które są w domu już przeczytałam, bo uwielbiam czytać. Czekam na katalog ze świata książki i wtedy szybciutko coś sobie zamówię, musi być "gruuuuuube":-) Ostatnio czytałam "Białą Masajkę" i gorąco Wam polecam!!!