• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Dziewczynki!!!
Mireczko super wiadomości, ah jak sie ciesze:-). Dajesz nam nadzieje!!!Lez duzo, jak lekarz nakazał i odpusc sobie ogrodek, mieszkanko, wez ksiazke albo gazete i sie relaksuj:-).
Szafirek najwazniejsze, ze nie boli, jeszcze pare dni i bedzie dobrze.
Selenko sliczne zdjecia, a psiaczki przecudowne.
Guska czyżby???? trzymam kciuki, zeby@ jednak nie przyszła.
Niusia, ja mam ochote na bobik:-).
Slodziutka:-):-):-) się. Masz przy boku Wspaniałego Męża, razem przetrwacie te gorsze chwile.
A ja juz po weselu, bylo naprawde super Młodzi sliczzni, msza wspaniała. Wytanczylam sie za wszystkie czasy, nogi to mnie dzisaj jeszcze bolą.
Pozdrawiam Was wszystkie i milego dzionka zycze:-).

reklama
WITAM WAS WSZYSTKIE KOCHANE DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!

SELENA- piekne fotki i teśliczne wilczurki-TWOJE?????Miroslava1979- strasznie śię cieszę ,że wszystko ok........po wizycie????jak się czujesz....?jakieś mdłości........?
słodzitka,,,głowa do góry,,,,będzie dobrze sma mi To mówiłaś ..więc bądż dzielna,,,,wkońcu doczekasz się swojej upragninej fasolki...........wiem,że ci ciężko,chyba każdej z nas .....ale czasu nie cofniemy,,,trzeba żyć dalej,,a Ty nie możesz się stresować bo to żle wpłynie na Twoje staranka............także głowa do góry...........guśka- nie martw się,,,,moze jeszcze się udać...nieraz test wychodzi po tyg .od planowanej@.także jak nie przyjdzie to powtórz test za parę dni..ja tak miałam najpierw nic a potem pojawiła się blada, bo blada ale była,,,,trzymam kciuki.........niusi@- pisz pisz...potem bedzie dzidzis i nie bedziesz miała czasu........;-)

ja wlasnie skonczylam sprzatac niestety Alutka jak mus to mus i nie ma zmiłuj :-) etraz zajadam bobik wiec allaa zapraszam :-) zaraz muszę jeszcze pranko rozwiesic i talerze pomyć i chialam jeszcze rybke na jutro na obiadek usmarzyc ale to chyba pozniej bo wydaje mi sie , że zbliza sie czas na kawusie :-))) co wy na to dziewczynki ????
A potem to juz siadam i pisze :) O!

A ja dzisiaj pierwszy dzięń wpracy....męczą mnie te spojrzenia,wypytywania.........z grzeczności.........i TAK MNIE NIKT NIE ROZUMIE.......a ja zamiast pracować przywędrowałam do WAS........bo WY TO JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i życzę również udanego dnia..........a TOBIE niusi@ ......owocnego pisania.....................

A ja dzisiaj pierwszy dzięń wpracy....męczą mnie te spojrzenia,wypytywania.........z grzeczności.........i TAK MNIE NIKT NIE ROZUMIE.......a ja zamiast pracować przywędrowałam do WAS........bo WY TO JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i życzę również udanego dnia..........a TOBIE niusi@ ......owocnego pisania.....................

my właśnie po to tutaj jesteśmy, dla Ciebie i dla wszystkich innych zagubionych aniołkowych mamuś

a bete zrobię jutro, może przyjdzie @ - cały czas sie macam po moich cyckach, bo takie nienaturalnie duze sie zrobiły, dobrze że dziśsama w pokoju siedzę

Ostatnia edycja:
niusia troche daleko na ten bobik:-(
kasiekkm ja sie chyba jeszcze z Toba nie witałam wiec czynie to nieniejszym;-)Tule Cie mocno, a w pracy jutro bedzie lepiej, najgorszy jest ten pierwszy dzien...
Tez uciekam, musze mieszkanie doprowadzic do porzadku (ale mam strasznego lenia)

reklama
Guska, to może jednak:-)

A ja robię powoli obiadek, dzisiaj poszłam na łatwiznę i robię spagetti:-) a potem tylko pozmywam i będę leniuchować:-D Niestety książki żadnej narazie nie mam do poczytania, wszystkie które są w domu już przeczytałam, bo uwielbiam czytać. Czekam na katalog ze świata książki i wtedy szybciutko coś sobie zamówię, musi być "gruuuuuube":-) Ostatnio czytałam "Białą Masajkę" i gorąco Wam polecam!!!:tak:

BOOOOOŻe wujek, znowuuuuuuuuuuu:no::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry