• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki melduje sie dzis za dnia...przeczytalam moje zaleglosci i dziewczyny widze zescie sie rozbujaly.....hehehhehe mirus gratuluje i tzymam kciuki za reszte z was ktore (nie) spodziewaja sie @ rowniez...mam nadzieje ze tych dzieciatek bedzie przybywac...coz na mnie raczej jeszcze liczyc nie mozecie heheheh...ja to wrecz przeciwnie do was czekam na te 1 @ hahahahah...

mireczko cudowną wiadomość tu widzę :)

Ja też się przyznaję trochę do Twojej fasolki:-):-):-) też tu na Was prychałam :)

odpoczywaj dużo:tak::tak::tak::tak: a brzuch na początku może boleć jak przy okresie. Macica się powiększa.

guska; dilajla kciukasy ściśnięte :-):-):-) może jednak będą te 2 krechy.

I jeszcze jedna jest dziewczyna z fasolką anesto ??? kurcze tyle się naczytałam zaległych postów że teraz pewna nie jestem.
W kazdym razie kciukasy trzymam za Was wszystkie.

Ja oczywiście jeszcze w dwupaku:eek:. Termin był na sobotę.
Jutro jadę do szpitala na kolejne badania i jak będzie ok to jeszcze wracam do domku. w sobotę miałam rozwarcie na 1 cm. może coś sie poprawiło. chodzę, fikam koziołki (no... prawie) jednym słowek pomagam młodej jak umiem.
Już nie moge się doczekać tych skurczy porodowych i:cool::cool::cool:
Żeby było lepiej to rozbolał mnie ząb na koniec:confused: no i jadę jeszcze dzisiaj do dentysty. Jak usłyszał w jakim jestem stanie to miejsce się znalazło odrazu:-):-):-)

pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

wiecie co a u mnie to juz ponad 2 tygodnie pada deszcz...normalnie deprechy mozna dostac...wakacje dzieciom w szkole sie zaczely a tu nawet slonca nie ma....poopalalabym sie chetnie...a tak to widze ze solarium mi tylko zostalo....

reklama
witam laseczki
mirus- ciesze sie ze wszystko ok
dziewczynky trzymam kciuki za pozytywne testy

A ja dzisiaj pospałam do 10-tej bo deszczyk padał i tak miło sie lezało az szkoda było wstawac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry