• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ptaszyna, zabka lepiej wyleczyc treaz, bo pożniej to na pewno nie bedziesz miała na to czasu, a skurczy to jeszce bedziesz miała dość, tylko nie przeklinaj położnych... wszystko bedzie dobrze

reklama
ech guska ja to nie wiem czy lekarze znajda przyczyne obumierania tych plodow...jesli nie to nie wiem jak to bedzie...moze rozsadniej bedzie juz wiecej nie probowac jesli nie beda potrafili mi pomoc...juz ponad 3 tygodnie od badan....zostalo mi jeszcze jedno ale to juz jak dostane @...wyniki ida do kliniki poronien,,,wiec nawet ich nie bede miec...dopiero jak wizyte tam bede miala...ale czekam na jakos list z tej kliniki z data wizyty...ech....

:) he he postaram się nie krzyczeć za bardzo:-):-):-):-):-)
Jak narazie to skurcze mam nieregularne, W sumie to obiecałam mężowi że zaczekam z porodem do piątku bo on dużo ma pracy w tym tygodniu jeszcze.;-);-);-);-)
A do dentysty własnie śmigam dzisiaj. chyba się trochę zestresował ze kobietę która rodzić może w każdej chwili będzie maltretował:-):-):-):-)

aga Zobaczysz, że będziesz miała swoją kochaną fasolkę. trzeba mysleć pozytywnie i jak najwięcej do przodu. To daje dużo siły.

reklama
Mirus ten wujcio to chyba jakaś pokuta dla Ciebie tylko za co:szok::szok::szok:
ja własnie zrobilam sobie kawke i siadam do kompa a najbardziej sie ciesze ze wyszko sloneczko i moglam pranie na podwórko rozwiesic ktos u góry chyba przypomniał sobie , że dzis wielkie pranie robie hahaha
buziaczki dziewczynki ja na razie zmykam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry