• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
aga a ty tyle nie pracuj robota nie zajac nie ucieknie haha

ptaszyna czekamy na relacje po wizycie a fajny lekarz hmm ja tez mam przystojnego zebologa az miło sie chodzi do takiego

A ja tez za obiadek sie zabieram ale chałupy to dzis nie rusze bo mam lenia

Dziewczynki !!

ptaszynko!!!! Superowe wieści. Jak to jest.. najpierw modlimy się aby dzidziusie chciały mieszkać u nas w brzuszku...żeby za szybko nie wychodziły a później to już nie mozemy się doczekać żeby wyszły...ufff wszystko się zmienia :-D:-D Uważaj na tego denytstę żeby faktycznie chłopina się nie przestarszył :szok::-D I życzę z całego serca szybkiego i bezbolesnego (jeżeli to możliwe:sorry2:) rozpakowania :-):tak:

dilajla, guska!!! będą dwie krechy :-) nasza Mikuś tak prycha i rozsyła fluidki że nie może być inaczej :-)

Mikuś!!! WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!!!!!!! Nic tylko teraz naprawdę się oszczędzać!!!

a ja zaraz mykam do księgowej.. niestety trzeba ZUS-owi troszkę pieniędzy oddać :no::wściekła/y::-( ale cóż mogę zrobić.... jak trza to trza....:wściekła/y:

Dziewczyny tzymajcie się ciepło

Wszystkie nie wymienione przepraszam ale to z braku czasu

Buziaczki!!

A u nas obiadek zjedzony, poleżałam trochę, a teraz podglądam co tu piszecie i tłukę muchy, bo nalazło mi ich kilka do domu i denerwują mnie, chyba będzie padał deszcz...

guska - nie wiem czemu nie masz mnie a ja Ciebie na NK....:-(:-D

Mirus... Ty jesteś niedobra... zaraz naślę na Ciebie obrońców owadów...:-D

Trzymajcie się ciepło... jestem na 15 umówiona do księgowej....juz jestem spóźniona, heheh

mirka, przyczep do lampy na suficie dlugiego lepa na muchy, hehe ponoć pasuje do kazdego wnętrza,
u mnie w domu panoszą sie mole!! nawe w nowym domku, gdzie nie ma jakis szmat, ubrań dywanów siedza sobie na suficie!! to bede miala dzikich lokatorów

Guska, lepy w moim pięknym salonie to wyglądaja jak girlandy:-D
Brawwwo dlamnie, już 5 much straciło życie, a tyłka od biurka nie ruszałam :szok::-D Za łażenie po mnie spotkała je należyta kara:-)

Ale u mnie w firmie dziewczyny będą miały powód do plotek, bo tylko szef wie, że 2 razy poroniłam, a lekarz na zaświadczeniu o ciąży napisał "CiążaIII":sorry:

reklama
girlandy powiadasz,
czyżbyś juz wybrała sie na zwolnienie...a jeśli chodzi o plotki, teraz niech plotkuja, tyle ich
swoją droga to Ty taka mała morderczyni jestes

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry