• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ide rozwiescic pranie z drugiej juz pralki...hmmm...i widzicie tak to jest jak sie ma taka duza rodzine....robisz robisz i pracy nie ubywa hehehhe...poprasowalam i patrze znow do prania...to wrzucilam...ech i tak w kolko....heheheh

Sama nie jesteś. Ja właśnie przebrnęłam przez te kilkadziesiąt stron uff ;-) Miruś super, że wszystko u Ciebie dobrze. Trzymam kciuki i czekam na fluidki.

U mnie właśnie się @ skończyła, teraz modlę się żeby się owu w tym miesiącu pojawiła. No i działamy :-)

@ nadal nie ma:tak: ale coraz bardziej czuję że już idze:-)
Zazwyczaj miałam @ tak co 28 dni, a teraz po poronieniu miałam te 3 razy co 26 dni i myślałam ze już dostane ale jeszcze nie ma widocznie @ wróciła do normy i może będzie tak jak przed co 28 dni, czyli jutro powinnam dostać skoro jeszcze nie przyszła, ale jak rano nie będize to zrobię test
nie lubie takiej niepewności, zawsze lubię jak wszystko jest jasne a takie czekanie na to czy dostane @ czy nie to mnie rozwala bo o niczym innym nie myślę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry