• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja się zraziłam do baby-gaga. Choć w sumie to nie wina suwaczka. Ostatnio dużo sobie myślałam, na temat ciąży itp. i chyba uwierzę, że w piątek nie powinno się nic zaczynać. Bo test zrobiłam w piątek, pierwszy raz trafiłam do szpitala w piątek i poroniłam też w piątek. Teraz choćbym miała ześwirować poczekam do soboty ;-) Taka schiza mała...

miglak-miescisz sie w granicach normy:-) hedhe kazda z nas tu ma nie jedna schizę:-) wiec nie martw sie..
ja odkąd urodzilm nie bylo dnia zebym nie analizowała tego co sie wydarzyło, jak tylko chwile jestem sama, mysle, mysle i mysle i nawet nie wiecie jak wiele rzeczy ułozylo mi sie w jedna całosc,ile teraz wiedze błędów, ile niepokojoących powodów by zareagowac, a nie zrobilam tego...jak ja sie za to winie!!! jest mi z tym cholernie xle, dlaczego nie bylam panikara, czemu nie dzwonilam do lekarza z kazdą pierdołą?? to moja wina dziewczyny jestem o tym swiecie przekonana!!!

Syla, a Ty zaraz dostaniesz odemnie po d***e!!!:wściekła/y: Mam nadzieję, że ostatni raz słyszałam, ze to Twoja wina. Każda z nas tak może powiedzieć, ale poco?? To napewno nam nie pomaga, a tylko nasza psychika dostaje w d***. Nie mów tak, słyszysz??!!

Acha, i jeszcze jedno, ja uważam, że to Twój lekarz zawinił, a to dlatego, że nie powiedział Ci, że wesele może zaszkodzić, i dlatego, ze nie stwierdził u Ciebie problemów z szyjką i wiele rzeczy napewno jeszcze ominął!!!

Ostatnia edycja:
Syla kochanie a Tobie co się stało, chyba zły dzień co.....