• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mój lekarz woli, zebym nie pracowała, a co mi tam, na moje miejsce, na zastępstwo, jest jeszcze dziewczyna zatrudniona od poprzedniej mojej ciaży, mam nadzieje, ze się już porządnie wdrożyła w firmowe sprawy, a jak nie to niech jej pozostałe tłumaczą, ja mam wolne!!!:-)

reklama
w sumie to ja też nie lubię owadów, zwłaszcza w domu... a teraz to mam róznorakie: pająki kurzowce, takie z długimi odnóżami, mole, muchy i biedronki...

w końcu dobrze gadasz!!! odpoczywaj jak najwiecej
ja się zmywam do domu, troszke sobie wcześniej dziś ucieknę... możę nikt nie zauważy, w domku czeka mnie mnóstwo pracy, wiec jak wcześniej wrocę to jąwcześniej skończę, do jutra kochane

Ostatnia edycja:
reklama
to znowu ja zrobiłam sobie małą przerwę bo musiałam biec zdjąć pranie właśnie patrze na ulice a tu rzeka płynie :eek::szok::eek: ciekawe kiedy walnie bo ciemno sie zroiło jak w grobie :tak::-)
idę zrobic obiadek bo moje szczescie zadzwonilo i powiedzialo , ze konczy o 17 a nie o 21 a ja tu sie cieszyłam, że chata wolna :sorry::confused::eek::-D
chyba zrobie tak jak mirka spagetti bo na nic wiecej czasu nie mam a potem siadm dalej do pisania idzie jak krew z nosa ale najwazniejsze ze do przodu BUZIOLE DZIEWCZYNKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry