• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no dobra dziewczynki....bylam za dnia ,liste podpisalam hehehh....nie wiem czy wieczorem bede...moze ale nie obiecuje....trza sie mezem zaopiekowac heheheh....jedno dobre w tym wszystkim ze chociaz przytulac sie mozna heheheh....to ja zmykam....poprasuje sobie bo i tak leje wiec na zewnatrz to lepiej nie wychylac nosa....pozdrawiam was serdecznie i do kolejnego poklikania....

reklama
malutkiej???????to nie chlopak bedzie..?????.......hmmmm....ja myslalam ze przenoszone ciaze to zazwyczaj chlopcy....ale coz....czlowiek cale zycie sie uczy a glupi umiera...

hej laseczki, troszke was podczytuje w międzyczasie:-)
Mirus dbaj o siebie skarbie!!
Dilajla trzymam kciukasy zeby @ nie przyszła:-)
pozdrawiam wszytskie dziewczynki:-)

Niosi!! pisz pisz!!! magisterke oczywiscie:-)

aga ano baba taka uparta. A dentysta młody, przystojny, nie żonaty:-D:-D:-D i bardzo bardzo sympatyczny, więc moze młoda zechce go oglądnąć a On no cóż, zahartuje się zawczasu:-):-):-):-) ale głos miał niepewny przez tel.:-D:-D:-D
zdam relację:happy2:

reklama
ptaszynko ty go o zawal nie przypraw w tym wieku hehehehhe....jeszcze biedny jakas blokade psychiczna pozniej bedzie mial...albo specjalizacje zmieni na poloznika hahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry