• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczynki ja zmykam pisac dalej a Wy sie bawcie ładnie i życzę Wam spokojnej nocki i wspaniałego jutrzejszego dnia :-))))))))))))))))))))))))))))

witajcie dziewczynki,,....a ja dziś byłam u lekarza...powiem szczerze,że juz prawie zrezygnowałam z wizyty bo pomyślałam sobie,ze nic mi i tak nie powie....a jak zleje mnie jak ten poprzedni-to juz wogóle bede miała doła...ale przemyslałam sprawę i stwierdziłam,że co mi tam tyle czasu czekałam zeby sie dostać wiec poszłam.....

reklama
Powiem Wam,że uwierzyłam ,ze są jescze lekarze z powołania,faktycznie facet z klasą(tak jak w szpitalu mi sie wydawało).....pogadałam sobie,oczywiście przyczyna nie wyjaśniona ale pokierował mnie co i jak,powiedział jakie badania mam zrobić,,ze kolejną ciąże trzeba bedzie prowadzić "inaczej" i ze przed kolejną ciąża się mną zajmie(zleci badania bakteriologiczne)...no i dał zielone światełko po 3 @...ogólnie jestem bardzo zadowolona a dodam ,ze nie była to wizyta prywatna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry