• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aguś no to fajnie że wyszłaś z tej wuzyty zadowolona... najważniejsze to jest że wkońcu może udało Ci się trafić na jakiegoś normalnego gostka ... i oby tylko tak dalej!!! I super że dał Ci zielone światełko już po 3@!!!!

reklama
Edytko, wiem, ze się różnią, ale co kalendarz ciąży, to inny dzień, ale mniej więcej wychodzi 11-12 marca:-D

Tak sobie myslę dziewczynki, ze juz niedługo wszystkie bedziemy tu siedziały i mówiły o brzuszkach:-)

Hej,uff przeczytała trochę w tył,ale wszystkiego nie dam rady:-pWczoraj nie zajrzałam,bo siedziałam nad jeziorkiem bez czapki i mi słońce zaszkodziło porządnie:-p
A dzisiaj przeżyłam chwile grozy:nerd:
Wsiadłam z M do windy na 4 piętrze,po czym...zgasło światło,winda szybko,jakby "bezwładnie" poleciała w dół,zatrzymała się tak gwałtownie,że nas rzuciło o ścianę...ciemno,drzwi zablokowane,przyciski nie działały,komórka bez zasięgu,M się darł,a ja myślałam,czy jeszcze będziemy spadać...no sprzątaczki słyszały,jakoś udało się im nas wydobyć.Jak się potem okazało,spadek napięcia prądu.Ale co ja przeżyłam.Jeszcze pół dnia się trzęsłam.Aferę zrobiłam na pół miasta,potem z 5 osób do mnie dzwoniło,nawet producent windy z Gdańska.Winda sprawdzona na sto sposobów.Dobrze,że mam farbowane włosy,bo pewnie pod spodem osiwiałam:zawstydzona/y:
Sylwia,ja tez Cię do piony przywołuję,obwinianie się nic nie da !!!
Widzę,że Ptaszynka i Dlaczegotak nie rozpakowane:-D czekamy,czekamy:cool2:
Wszystkich pozdrawiam.Troszkę mam prania,prasowania,zupka się gotuje.Może wpadnę później,jak zdążę:-p
Buziaki.Pa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry