• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mirka, sama nie wiem, a u Ciebie ja było?? cycy duze, nie bolały na poczatku... wole sie nie denerwowac niepotzrebnie. A Ty sie kochana nie przemeczaj, tylko odpoczywaj

Kasiekkm, pytałaś się o mdłości, oj, nieraz się zaczynają rozkręcać:-) Ale najgorsze są bóle brzucha, już się bałam, że to ciąża pozamaciczna, tak mnie wczoraj chwyciło, ze kucnęłam i myślałam, że będę gryźć krzesło, ale na szczęście minęło. Lelkarz mówi, żer to macica się powiększa i kazał mi brać nospę, więc biorę.

Dziewczynki, czekam na Was, fasolkujcie, przekazuję fluidki:-)

Zobacz załącznik 84601

Akurat tym razem piersi mnie na początku nie bolały, a czy urosły to nie wiem, bo one zawsze są duuuuże:-) Dopiero teraz od jakichś dwóch dni sutki mam wrażliwe, nieraz to aż mnie bolą:tak:

Mireczko dzieki, ja łapie. Pogoń tego wujaszka, przeciez teraz nie mozesz sie stesowac.Powiedz mu ze wyjezdzacie albo nie otwieraj jemu drzwi albo wyslij go komus w paczce, najlepiej na drugi koniec Polski.
Guska robisz bete???:-)
Wygoncie mnie sprzed komp bo chałupa brudem obrosła a nie ma chetnych zeby ja posprzatac

Mirka a jak jest z temperaturą nadal masz podwyższoną?
Ja miałam dostać wczoraj @ ale jeszcze jej nie ma, ale wieczorem mnie bolało podbrzusze i myslałam że w nocy dostane a tu nadal nic
Hmmmmm człwoiem głupieje bo ja czuję się jak na @ ale zawsze gdzieś tam mam tą nadzieje
Powyskakiwały mi dziś krosteczki na buzi piersi jak bolały tak bolą dziś nawet bardziej
Głupie pytanie, ale jak się zajdzie w ciąże to macica chyba się zamyka co, bo u mnie wszystko się roszke powiększyło i czuje rozwarcie macicy hehe

Chyba za dużo już czytam, bo kiedyś to nawet nie wiedziałam że kobiety sprawdzają dni płodne i niepłodne poprzez badanie położenia macicy:eek:

dilajla, mam podwyższoną, a mierzyyłam w ustach, pod językiem. Ale sprawdź jeszcze raz, ja też czułam sie jak na @, wyskoczył mi nawet syfek w tym miejscu co na@, a to zawsze u mnie oznaczło @:-) Brzuch jeszcze mnie czasami boli jak na@, dlatego tak się zdziwiłam jak zobaczyłam test, a miałam kupiony już nawet olej z wiesiołka...:-D

alla, zrobię betę jutro z samego rana obiecuje, i do 15 bede miała wynik
dilajla @ powinnas dostac tak samo jak ja... bedzie wesolo jak sie okaze ze tyle nas zafasolkowalo, chociaz ja mysle ze sobie uroiłam, tak dzis rano mezowi powiedzialam jak zrobiłam test

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry