• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki.
Dziś znowu czuję się jak nad wodospadem :( leje się strasznie, nigdy tak nie było co najdziwniejsze nawet nic mnie nie boli.
Być może tak musi być.
Selenko piękne zdjęcia ach aż zazdroszczę :)
Mała nawet ciekawy pomysł tyle że chyba mało prawdopodobne acz kolwiek nigdy nie mówi się nigdy :)

reklama
Witajcie kochaniutkie,
MIRKO, serdeczne gratulacje składam, trzymam kciukasy mocno zaciśnięte, będzie dobrze!!!
wczoraj miała przyjść @, śladu po niej nie ma, żadnych objawów, powiększyły mi się piersi, ale nie bolą, zrobiłam dziś rano test, niestety jedna krecha, ale bałam się jak chole.. i teraz nie wiem, nigdy mi się nie powięlszały piersi przed @

Witam dziewczynki u nas pada :-( a miałam w planach wielkie pranie wrrrrrrr wróciłam własnie z rynku i zarz sobie bób ugotuję mniam mniam jest któraś chętna???
musze ogarnąc mieszkanko i zarz siadam do magisterki trzeba sie w końcu wziąć do roboty

selenka - śliczne foteczki i psiutki też fajowe :-)

szafirek - wytrzymaj jeszcze pare dni i bedzie po kłopocie najważniejsze, że brzuszek nie boli :-)

guśka - szkoda, że jedna I ale nastepnym razem na pewno sie uda :-)))) wiesz moja kumpela ma wiekszy problem ma mały biust przestała jeść tabletki i dostała teraz @ i urosła jej lewa pierś a prawa zosrtała taka sama wygląda to dzownie s miejemy sie ze bedzie tezba specjalne staniki szyc dla niej :-)
wiesz moze to hormony ale ja bym powtorzyła jeszcze test jakby @ ine przyszła

mała - odnośnie naszego poznania tu dobrze sprawdza sie przysłowie, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie :tak::tak::tak:

a teraz zmykam sprzątać i będę was podglądać :yes::yes::yes::-)
MIłEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI

Witajcie dziewczynki.
Wczoraj jak u mnie był naprawdę ciezki i fatalny dzień. Jakoś taki pusty i nic nie potrafiło Go wypełnić... pustka po stracie. Ale na szczęscie mąż był przy mnie i jakoś razem przeżyliśmy ten dzień. Dzisiaj dopiero co wstałam niedawno (późno poszłam spać, a zreszta cały tydzień wstawania między 4 a 5 też daje popalić) i czytałam zaległości na BB.

Widziałam że Mikuś nie pojawiła się wczoraj?
Madzia też jednak odpoczywa od nas....:-(szkoda, brakuje mi jej porannych postów i wogóle jej.

Angeliko - zdjęcia pierwsza klasa!!! Ale jak jest wspaniała postać do fotografowania to własnie tak się dzieje :-) Piękne zdjęcia i piękne widoki... Będę starała się być dzisiaj wieczorem. Może uda nam się porozmawiać... chyba że gdzieś z mężem wyjdziemy...

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam

Witam:-)!!!

Po pierwsze, macie serdeczne pozdrowienia od MODROKLEJKI!!!

po drugie, nie było mnie wczoraj, bo pojechałam odwiedzić moich rodziców i babcię, na szczęście wczoraj czuła się lepiej:tak:

A po trzecie byłam dzisiaj u ginka, no i jest, stwierdził 5 tc:-), pęcherzyk już się pojawił i rośnie, zapisał mi luteinke, kazał dużo leżeć i odpoczywać, dał 2 tyg zwolnienia i po tych dwóch tyg do kontroli:tak:. Wiecie w jakim byłam szoku, pamiętał całą naszą rozmowę piątkową:szok:

Witaj słodzutka miłego dzionka życzę
Miruś ściskam Cie bardzo mocno nawet nie wiesz jak sie cieszę teraz duzo odpoczywaj i nie przemeczaj sie a my bedziemy Ci kobicowaly :-))))

Mireczko tak się cieszę że wszystko jest ok:-) Odpoczywaj i dbaj o naszą fasolkę- "naszą" bo chyba wszystkie traktujemy twoje szczęście jak troszeczkę i nasze;-)

Guska- ile to jednych kreseczek musi być zanim zobaczymy te upragnione dwie? Tak tak sporo tych teścików było.... Ale pomalutku do celu....

Selenko- cudowne miejsce.... a psiaki...moja córcia by je zagłaskała...

Niusi- odpoczywaj po ciężkim tygodniu pracy a nie sprzątanie!!!!

Buziaczki dla wszystkich na dobry początek tygodnia:tak::tak::tak:

Mireczko ...super-dobre wieści!
A tak wogóle to witajcie...u nas pogoda bleeee..i nastrój tez mam do...
Wczoraj złapałam na wieczór doła...niestety dziś mam tego skutki...zapuchniete oczy i ledwie na nie widzę....no cóz czasem tak mam,że niby juz się pogodzilam ze wszystkim ale tak nie jest.....i już nigdy nie bedzie.....:-(
Guska....ja płaciłam 25zł.....przy wyniku są normy...(stężenie hormonu do poszczególnych tygodni ciąży)

Ostatnia edycja:
reklama
Mireczko nawet nie wiesz jak ja się cieszę i kibicuję z całego serca!!!!!!!!!
Dbaj o siebie, wypoczywaj ile się da i nie sprzątaj, niech dom kurzem zarośnie, ale ty masz odpczywać:-)

Wszystkie inne mamuśki ściskam gorąco i podążajmy w ślad za Mirką:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry