• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusi nie strasz bo ja czekam na pierwszą @ i boję się że będzie okropna- normalnie przez 7 dni się ze mnie leje a jak teraz ma być jeszcze gorzej to oszaleję.....:no:

Anesto- tak naprawdę czy powiesz to zależy od twojego samopoczucia. Moja mama strasznie przeżyła wszystkie moje straty dzieciątek i teraz nie wiem czy bym jej tak szybko powiedziała...
Ale kochana zobaczysz będzie wszystko dobrze i bedziemy forumowymi ciociami (ależ będzie tych dzieciątek:tak:)

alutka ja nie strasze poprostu musi sie wszytsko oczysscic ja zawsze mialam pierwsze 2 dni obfite a potem tylko plamienia a teraz lało sie ze mnie cale 5

a tak na marginesie mam wiadomość dla mireczki :-)))))
czytała, że wczoraj pisałas cos o wyliczeniach terminu ze niby 11 - 12 marzec wiec ja obstawiam 11 marzec bo to dzien moich urodzinek :-))))))) 3 mam kciuki kochaniutka za Was

Co do @ to ja miałam...zabieg 22 maja a dostałam 16 czerwca więc po takim samym czasie jak Ty Niusi@...normalnie tez mam 5 dni+2plamienia a tym razem przeciągnęło sie do 9 dni a pierwsze były okropniaste...teraz czekam na drugą @.....

reklama
Witam laski wrocilam z działki bylo rewelacyjnie a teraz jestem padnieta niby wypoczynek a jednak nogi mnie bola

widze ze temat @ ja dostałam po 5 tyg była obfita ale nie bolesna trwała 4 dni potem jakies 2 dni brudzenia A moje @ zawsze były bardzo skape gora 2 dni
Pozdrawiam jeszcze Was poczytam i ide asku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry