Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od jakiegos czasu zauwazylam, ze sa u mnie takie dni (jeden lub dwa), ze obraczka brudzi mi palec...przekopalam caly internet i znalazlam wiele przyczyn, ktore moga to powodowac, ale raczej mnie to nie dotyczy, wpadlam gdzies na trop, ze moze to miec zwiazek ze zmiami stezenia hormonow w ciagu cyklu. no i zaobserwowalam, ze mniej wiecej okolo jajeczkowanie przez jeden, dwa dni moja obraczka brudzi i potem jeszcze jeden dzien okolo tygodnia po owu...myślicie, że może to mieć jakiś związek, czy p o prostu coś sobie wkręcam i jest to zupełny przypadek?

Kochana już trzymam kciuki.Hej
witam sie tylko
jutro wizyta u ginko-genetyczki....
prosze o mocne kciuki, bo chcemy od soboty zacząć staranka.....mam nadzieje, że nic się pod tym względem nie zmieni po wizycie....że dostane Clexane od już....i wystrzeli dla nas startowy pistolecik.......
buziaki dla Was wszystkich.....

Remontu to ja Ci nie zazdroszczę.Polak, Rusek i Niemiec spotkali diabła. Kazał im przynieść coś w czym może być woda. Polak przyniósł szklankę z wodą. Diabeł kazał mu ją wypić - Polak wypił. Rusek przyniósł beczkę z wodą. Diabeł kazał mu ja wypić. Rusek pije, pije a nagle śmieje się i płacze. Diabeł pyta:
- Dlaczego płaczesz?
- Bo już nie mogę.
- A dlaczego się śmiejesz?
- Bo Niemiec jedzie z cysterną.
Właśnie przeczytałam w temacie dofcipy hihihih
I mi mama mówiła zawsze że jak czarnieje to jakaś choroba nie wiem naprawde.
Kończę pracę i zaraz zawijam po mojego A bo o 16 kończy pracę karetki non stop jeżdzą przez ta pogodę u mnie normalnie szklanka na drodze;/ Mam nadzieje że dojadę po męża as bardzo bym chcicała mieć umiejętności hołowczyca;P Drzwi mi wiozą do domu aż z mazur, wkońcu 5 tyg czekałam. modlę się aby ten remont już się skończył a to dopiero połowa .........

Pewnie,że chcę Was zobaczyć,ale odszukać nie umiem.witam popołudniowo wieczorowo
cały dzień mnie tu nie było ale pozałatwiałam to co miałam
Ewelinak26-wierze ci że masz już dosyć tego remontu.jak u nas był to niestety ale nie mogłam tego znieść i wyjechałam i mój T pilnował.
karolcia81-oczywiście trzymam kciukidaj znać co i jak i czy możecie już zaczynać!
a i zapomniałam ale jakbyście chciały zobaczyc mojego synka to wstawiłam zdjęcia w albumie.(nawet jedno ze mna)