• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

As, kochana na ile Cię znam to przy Twoim "szaleniu" to ja bym w ogóle nie wyrobiła, a przy "chodzeniu" zadyszki dostała, więc naprawdę oszczędzaj się :-) Organizm musi mieć siłę, żeby to paskudztwo do końca zwalczyć
Super, że jest coraz lepiej!

reklama
Hej kobiałeczki!!!!
Co tam u was?!
U mnie.....
nijako tako...
do d**y...
Mam tylko nadzieję, ze nowy rok przyniesie mniej problemów i kłopotów...
Witam nowe aniołkowe mamusie, a dla ich maleństw zapalam
[*]
[*]
[*]
Staraczkom życzę wspaniałych II kresek
Ciężarówkom - spokojnej i donoszonej ciąży...

Witam was dziewczyny troche mnie nie bylo :tak: brak czasu ostatnio mialam no ale teraz mam nadzieje juz czesciej sie znowu udzielac ;-)
elza ab Twoja historia jest tak bardzo poruszajaca ehh ci lekarza oni mysla ze slowo ''pech'' jest czyms co nas zadowoli w takiej sytuacji.Jest mi naprawde przykro i tule cie mocno a dla Twoich Aniolkow zapalm (****)
Doczytalam sie iz klaczek doczekala sie 2kresek serdeczne gratulacje moja droga no i 3mam kciukasy za Ciebie i Twoja fasolinke oby do konca zdrowo roslo.
U mnie to nadal ten sam etap ''staramy sie'' no ale nadal sie nie poddajemy tylko walczymy nadal.Nie myslimy o tym desperacko tylko wierzymy ze jesli jest nam pisane miec malenstwo to tak sie stanie w swoim czasie :tak:
Dzisiaj pogoda juz u mnie lepsza bo snieg znika powoli,zimno az tak tez nie jest.
As no na szczescie juz powracasz do zdrowia no i samopoczucie takze bo takie przybicie do lozka moze byc bardzo depresyjne :tak: zycze ci obys juz nigdy czegos takiego nie doswiadczyla ;-)

SMS od Pati, później będzie na forum :biggrin2:

"Michałek będzie malutki 2540g ma tak na oko. Mam już rozwarcie na 1,5 palca ... i czop mi już odchodzi albo cały odszedł, bo tak chlupło przy zdejmowaniu kołpaka, ale wody to nie były. Paciorkowca nie mam uff. Papa"

Jeszcze nie ale to juz poczatek i to juz jest cos :-D wiec oby bezbolesnie bylo no i powodzenia ;-) :-D
Ja zaraz z moim na zakupy uciekamy a potym jakis pomysl na obiad by sie przydal :tak: wczoraj ryba z frytkami i salatka byla no a dzisiaj kompletnie weny do gotowania nie mam a najchetniej to bym poszla spac :-D :-D
Zobaczymy moze meza do kuchni wygonie ;-) :-)

Witam Was dziewczyny...no i wlasciwie nie mam co dalej napisac...znowu dopadl mnie dół....zmeczona jestem po ponad 24 godz dyzurze ze szok w niedziele nastepny...wlasciwie nie pasuje tu do Was bo nie mam plnow nawet na najblizesze dni a co dopiero na reszte zycia, nie staram sie bo nie mam z kim....ehh za chwile ma mnie odwiedzic "przyjaciolka" nie mialam sie jak wykrecic wiec pewnie wkurzy mnie znowu na maxa, jakos wszystko bez sensu...na dodatek dzis pani w pracy w biurze mnie wkurzyla bo mi za dyzur nie zaplacili...stwierdzila "co pani sama bedzie robic z tymi pieniedzmi" a ja jej "wysylam dzieciom do Etiopii" i sie zamknela....no i wez sie nie denerwuj

Witam was serdecznie;-) troszke mnie nie bylo:zawstydzona/y: i ciezko mi sie wdrazyc:dry: ale pomalutku jakos dam rade;-) u mnie nic ciekawego wszystko postaremu. Sporo dziewczyn do nas doszlo....:-(
Jej Pati jeszcze niedawno pamietam jak twoj suwaczek mial trzecie okienko a tu juz niedlugo bedziesz tulic malenstwo:-). Z calego serca zycze szczesliwego rozwiazania;-)
Lilijanna dziekuje ze pamietasz o mnie:-) cudowna z ciebie kobietka:-)

reklama
hej zaraz sobie doczytam:)
ale ogólnie jak zawsze:) zielonego światełka,dwóch kreseczek i spokojnych ciąż:)
czyli trzy główne etapy które każda z nas przechodzi:) buziam was wszystkie,jestem tak zaaferowana małym cudem,ze nie mam dla was czasu bo na niego patrzę:) a grzeczny bardzo,głównie śpi ,je i przytulamy się :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry