Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga 34 - gratuluję!!! Będziesz miała cudowne święta. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Dziś mija piąty dzień mojej wielkiej straty. Odważyłam się wyjść z domu i chyba mam obsesję, ponieważ wszędzie widzę kobiety w ciąży albo kobiety z wózkami!
Postanowiłam wyznaczać sobie małe cele, pierwszy to dostać okres po zabiegu, drugi, to, żeby cykle się wyregulowały, trzeci do wytrzymać 6 miesięcy i zaczynam starania o bobasa. A jak się nie uda, to adoptuję![]()
To już niedługo.SMS od Pati, później będzie na forum
"Michałek będzie malutki 2540g ma tak na oko. Mam już rozwarcie na 1,5 palca ... i czop mi już odchodzi albo cały odszedł, bo tak chlupło przy zdejmowaniu kołpaka, ale wody to nie były. Paciorkowca nie mam uff. Papa"

To żeś mnie w konia zrobiła,bo ja myślałam,że Ty z porodówki tego smska napisałaś.hola hola jeszcze nie rodzeja mam tylko rozwarcie i czop nie wiem gdzie odpadł
jakby cos sie dzialo to lili dostanie smska ;-)
milego dnia papa ja lece pilnowac frytek

Witam Was dziewczyny...no i wlasciwie nie mam co dalej napisac...znowu dopadl mnie dół....zmeczona jestem po ponad 24 godz dyzurze ze szok w niedziele nastepny...wlasciwie nie pasuje tu do Was bo nie mam plnow nawet na najblizesze dni a co dopiero na reszte zycia, nie staram sie bo nie mam z kim....ehh za chwile ma mnie odwiedzic "przyjaciolka" nie mialam sie jak wykrecic wiec pewnie wkurzy mnie znowu na maxa, jakos wszystko bez sensu...na dodatek dzis pani w pracy w biurze mnie wkurzyla bo mi za dyzur nie zaplacili...stwierdzila "co pani sama bedzie robic z tymi pieniedzmi" a ja jej "wysylam dzieciom do Etiopii" i sie zamknela....no i wez sie nie denerwuj

super !!!hej zaraz sobie doczytam
ale ogólnie jak zawszezielonego światełka,dwóch kreseczek i spokojnych ciąż
czyli trzy główne etapy które każda z nas przechodzibuziam was wszystkie,jestem tak zaaferowana małym cudem,ze nie mam dla was czasu bo na niego patrzę
a grzeczny bardzo,głównie śpi ,je i przytulamy się
![]()
Extra wiadomość.Witam Was dziewczynki.
Ciężaróweczki i rozpakowane mamusie już przywitałam, dla nowych Aniołków zapalam (*).
Wróciłam tu żeby wesprzeć świeże |Aniołkowe Mamusie i staraczki.
Dziewczyny wszystko będzie dobrze , czekajcie i walczcie bo jest o co.
Ja jestem Aniołkową Mamą z marca 2009, oraz mamą 6 miesiecznej rozrabiary, która wygląda tu na mnie ze swojego łóżeczka a dziś na teście ciążowym znowu zobaczyłam 2 kreseczki. Wiem że będę się stresować przed każdą wizytą ale w końcu się doczekałam i wiem że każda z Was , nawet jeśli dziś wątpi - doczeka się takiego maleńkiego cudu.
Pozdrawiam
:-):-)bardzo dobrze zrobiłaś.Aga 34 - gratuluję!!! Będziesz miała cudowne święta. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Dziś mija piąty dzień mojej wielkiej straty. Odważyłam się wyjść z domu i chyba mam obsesję, ponieważ wszędzie widzę kobiety w ciąży albo kobiety z wózkami!
Postanowiłam wyznaczać sobie małe cele, pierwszy to dostać okres po zabiegu, drugi, to, żeby cykle się wyregulowały, trzeci do wytrzymać 6 miesięcy i zaczynam starania o bobasa. A jak się nie uda, to adoptuję![]()

,ale mam nadzieję,że mi wybaczy.;-):-):-)

;-):-):-)