Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ,żeby nie było jak zMelką .hej kochane
no do mnie też wczoraj ta małpa przylazła a miałam nadzieje.Chociaż wam powiem że to nie oznacza że nic tam nie ma.
I tak i tak miiędzy świętami a sylwestrm ide do gina więc się dokładnie dowiem co i jak.
Ale nie powiem bo się rozczarowałam.
No cóż tak jak piszecie za dwa tygodnie kolejne starcia.
kiedyś w koncu się uda.
Pozdrawiam

Pewnie,że usłyszysz.hej dziewczynyU mnie jakos dziwnie nie wiem dlaczego ale mogla bym non stop ryczec;/ Co mnie tylko troche zdenerwuje ja w ryk;/ Jem sobie grzecznie leki i w duszy sie modle zeby tym razem bylo wszystko wporządku. 22 do ginka zobaczymy co powie... Mam wielka nadzieje ze usłysze juz serduszko,,,
:-):-)Zdrówka kochana. :-):-)Cześć babeczki!
Przez tą pogodę dopadło mnie chyba zapalenie gardła. Boli ale gorączki jeszcze nie mam. Idę po południu do lekarza, bo jak się rozhula, to święty Boże nie pomoże!
Nie ma to jak choróbsko przed świętami eh ... Dobrze chociaż, że już dla wszystkich prezenty pokupowałam.
Pozdrowionka
Super wieści.hej kobitki
chyba jeszcze nie wiecie wiec napisze
zresztą lubie przynosić dobre wiadomośći
OLAPM w nocy urodziła BASIENKĘ

:-):-)