Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Myslalam moze dostane piekny prezent na Swieta, spoznial mi sie okres 3 dni, chcielismy zaczekac z mezem do Swiat zeby zrobic test i otworzyc pierwszy swiateczny prezent-najlepszy jaki kiedykolwiek moglibysmy dostac.Ale niestety wczoraj dostalam okresu,zalamalam sie. Ten rok byl straszny, mam wielka nadzieje ze nastepny bedzie lepszy...Jak sobie radzicie ze strata? Jak znowu sie starac nie myslac o tym wszystkim?Ja sie denerwuje znowu bardzo ze moze nam to zajac duzo czasu zeby zajsc w ciaze (za pierwszym razem zajelo nam rok). Nie wiem jak mam sie uspokoic, co robic ze jakos o tym zapomniec, nie myslec. Strasznie nas obojga to przygniotlo i teraz ciezko jest sie pozbierac. Jesli to ktos czyta, dziekuje za moglam sie tu wygadac.