As 76
truskawkowa mama
Witajcie babolki.
Matury próbnej nie skomentuję

Tematy do bani ...

Całkowicie nie w moim guście.

Czytanie ze zrozumieniem jakoś poszło i chyba max 2 błędy będą ,ale częsć pisemną położyłam.

Nie wyrobiłam się w czasie z tak trudnym tematem.:-
-
-(
Nasza babka oszalała dała 2 tematy takie,że po prostu ręcę opadają ...

Jak zdam to uznam ,że to jakiś cud był ,albo jakiegoś olśnienia na kilka minut dostałam.

Problem polega na tym ,że nasza polonistka nawet tego czytać nie musi ponieważ najprawdopodobniej nie ma magicznych 250 słów .

Jak się uprze to skreśli i pisze nie zaliczone i tyle wszystkiego.

Ech słów brak ....
pozdrawiam i idę poczytać coś dla relaksu ,bo po 3 nockach zarwanych to jakaś przyjemność w końcu musi być nie?

Obecnie wzięłam do ręki Agatę Christie -Noc w bibliotece i odpuszczę pewnie zanim nie przeczytam.

Matury próbnej nie skomentuję

Tematy do bani ...

Całkowicie nie w moim guście.

Czytanie ze zrozumieniem jakoś poszło i chyba max 2 błędy będą ,ale częsć pisemną położyłam.

Nie wyrobiłam się w czasie z tak trudnym tematem.:-
Nasza babka oszalała dała 2 tematy takie,że po prostu ręcę opadają ...

Jak zdam to uznam ,że to jakiś cud był ,albo jakiegoś olśnienia na kilka minut dostałam.

Problem polega na tym ,że nasza polonistka nawet tego czytać nie musi ponieważ najprawdopodobniej nie ma magicznych 250 słów .

Jak się uprze to skreśli i pisze nie zaliczone i tyle wszystkiego.

Ech słów brak ....
pozdrawiam i idę poczytać coś dla relaksu ,bo po 3 nockach zarwanych to jakaś przyjemność w końcu musi być nie?

Obecnie wzięłam do ręki Agatę Christie -Noc w bibliotece i odpuszczę pewnie zanim nie przeczytam.

.
Sto lat kobito i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!! A jeśli chodzi o twoją pracę zobaczysz samo w praniu wyjdzie a mam nadzieje że wyjdzie
) powoli...