• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki Dziewczyny, jesteście Kochane!

Malwa, niestety nie wiem dlaczego moje pierwsze dzieciątko nie miało duzo sił, by żyć ... Nigdy nie zabiło mu serduszko...

Lilijanna, twoja Ada rośnie jak na drożdżach! Jak ten czas leci! Super

Emy, super mąż! :-D Fajnie, że umie wpaśc na takie dobre pomysły... Mój nie jest co prawda tak pomysłowy, ale zaskakuje mnie małymi rzeczami. Dzisiaj dzwoni do mnie co kilkanaście minut i kontroluje co robię, czy oby leżę, wczoraj SAM!!!! poodkurzał - nawet nie musiałm prosić :tak:. To błahostki, ale ważne dla mnie ;-)

Jasne, takie małe rzeczy sa najwazniejsze. I wazne jest zeby to zauwazyc i docenic, ja sie tego nauczylam po czasie, bo wczesniej jak np umyl naczynia, czy posprzatal potrafilam mu powiedziec ze cos jest nie tak umyte albo niedokładnie posprzatane, wiec mu sie odechciewało cokolwiek robic bo i tak zle

a ty lez lez i nie probuj nic robic

Lilijanna rozyczki robilam sama;-) tak myslalam zeby wstawic przepis i tak zrobie;-)
Emy a tort wszedl smaczny wszyscy chwalili:-) myslalam ze troszke za malo go nasaczylam ale wszystko bylo ok;-)

Silentenigma w gdańsku mam ciocię, na samej starówce :) ale ja na drugim końcu Polski mieszkam, więc muszę spróbować u siebie. Może coś uda się załatwić, bo prywatnie strasznie skórę zdzierają! Pozdrowionka

Lina82- dziekuje za odpowiedz. Bardzo Ci kibicuje, cieszę się twoim szczęsciem. Tylko ja też robiłam kilka badań i nie znam przyczyny straty... Chce bardzo dzidziusia tylko boje się, że jeśli nie znalazłam przyczyny to może ciągle jakaś jest...
A może to rzeczywiście tak musiało być...

Jestem. Pooocieszyli - jak oni tak każdego pocieszają to ja już wiem skąd w Anglikach taki entuzjazm do życia. Otóż na wstępie dowiedziałam się że powinno boleć, powinno krwawić (ale nie musi), ale też wcale nie musi być skuteczne, czyli w ostatecznym rozrachunku i tak się może skończyć na stole. Suuuper... Poza tym (upierałam się jak muł że na stół tylko w ostatecznej ostateczności, podobnie jak w transfuzją krwi) oni tu stosują jakieś odsysanie, co może skutkować (jak powiedziała pani doktor) perforacją macicy, a jeśli do tego dojdzie przeprowadza się dodatkowy zabieg "załatania" dziury. Laparoskopowo bądź tradycyjnie. Ale mnie ucieszyli. Powinni horrory pisać. Zaliczyłam pigułe, po której ma zacząć krwawić (albo i nie) i boleć (albo i nie) i jeśli nie rozkręci się akcja typu bardzo silne bóle i mocne krwawienie (takie małpowe mile widziane), to mam się zgłosić w czwartek na oddział, gdzie pielęgniarka założy mi pigułę dowcipną. Hmmm... Coś mi dziwnie wygląda ładowanie czegokolwiek "tam" przy krwawieniu, a oni liczą że jakieś będzie... I najbardziej mi się podoba stwierdzenie że to może zadziałać, ale wcale nie musi... Znając moje szczęście, to już powinnam wybierać opcje znieczulenia. Idę po kiszoną kapustę - coś trzeba ugotować na dłużej. Zakładajmy że wszystko be ok, ale bądźmy przygotowani gdyby nie było.

witajcie dziewczyny. Ja wczoraj bylam na badaniach pokuli mnie strasznie nie umieli sie dokluc do zyly zeby pobrac krew masakra i takim oto sposobem po chyba 10 próbach pobrali mi ja z dłoni masakra . A w poniedzialek na wizyte mam nadzieje ze bedzie wszystko okej 3 majcie kciuki

reklama
Kłaczku kurcze, co to za nowinki techniczne z ty odsysaniem? Mam nadzieję, że te piguły Cię ruszą, bo jak nie, to może lepiej zabieg w Polsce zrobić? Łyżeczkowanie to też nic śmiesznego ale jak by bardziej znajome. Co prawda najlepiej gdyby obeszło się bez ostrych narzędzi. Pisz jak się sprawy mają a ja trzymam kciuki za pozytywny ich obrót, bo przecież ten rok musi być lepszy od poprzedniego! Ten rok musi należeć do nas i kropka! Trzymaj się kobito!

Skierko kciuki zaciśnięte &&&. No widzę, że się dostałaś w ręce jakichś niewprawnych kobitek, skoro się wkłuć nie mogły. Ja to przerabiałam mnóstwo razy. Trafiają się jednak takie egzemplarze, które krew pobierają jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :) Szkoda, że musiałaś się namęczyć :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry