Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, niczym się nie przejmuj - jeśli organizm jest gotowy to ciąża jak malowane będzie udana .
proszę sobie nie zaprzątać głowy takimi bzdurami! Poczekaj na wynik bety , zrób drugą po 48 godzinach - wtedy będzie widać czy dobrze przyrasta. Mnie gin zawsze mówi , że jedna beta niczego nie wnosi , jedynie potwierdza ciąże. Nie stresuj sie wszystko bedzie GIT! Ja mało plamiłam , a serduszko się nie pokazało
) pielęgniarka i spytała czy ja chcę teraz iśc do domu. WHAT?? A moje upierdliwe resztki? A to się zrobi scan jak wrócę z Polski. Opad szczeny... Jeszcze przed chwilą nie wolno mi było pod żadnym pozorem jechać z tym do Polski bo krwotok, bo infekcja, bo cuda na kija, a teraz "zrobimy scan po powrocie"?? Jak dla mnie ok, z tym że uprzedziła że to się może jeszcze rozkręcić, może się pojawić krwawienie i skurcze... A niech! I ciekawostka... Dzwonili do mnie z naszej rejonowej przychodni - tam jest mówiąca po polsku pielęgniarka i to ona dzwoniła w imieniu mojego lekarza, który dostał ze szpitala sprawozdanie z diagnozą i chciałby wiedzieć czy w zw. z tym może jakoś pomóc.