• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
asia1987- kochana ja zakladając że ostatni okres miałam w grudniu to zaszłam 4 miesiace po stracie czyli po 3@
Bliżej coś będę wiedziała 1 lutego jak pójdę do lekarza.bo może się okaże że jestem dalej w ciąży.z
Melka dowiedziałam sie w 14 tygodniu ( wiem wiem taka ze mnie matka polka) ale testy nie wykazywały okres był wiec robiliśmy dalej a ze już była.może teraz też tak jest ??no zobaczymy!wiem że jest na pewno!

As-hej kochana no no będziemy razem z brzuszkami???

ja teraz czekam na pierwsza @ po zabiegu. moj gin powiedzial ze 2 pełne cykle mamy odczekac i mozemy starac sie na nowo. moj M. chce zebym od razu jak sie okaze ze jestem w ciazy poszla na zwolnienie. pracuje w solarium po 11 godzin nieraz 3 dni pod rzad wtedy padam na twarz. co o tym myslicie?? zeby szlo przyspieszyc czas juz chce znowu sie starac o dzidziusia.

Ja też czekam na pierwszą @, ale mi powiedzieli że najlepiej odczekać pełne 3 cykle. No i my chcemy zrobić wszystkie możliwe badania, więc to pewnie też chwilę portwa, to akurat myślę że się zrobią ze 3 miesiące. Bo badania zaczniemy za miesiąc jak dostanę wyniki biopsji kosmówki.

asia1987- kochana ja zakladając że ostatni okres miałam w grudniu to zaszłam 4 miesiace po stracie czyli po 3@
Bliżej coś będę wiedziała 1 lutego jak pójdę do lekarza.bo może się okaże że jestem dalej w ciąży.z
Melka dowiedziałam sie w 14 tygodniu ( wiem wiem taka ze mnie matka polka) ale testy nie wykazywały okres był wiec robiliśmy dalej a ze już była.może teraz też tak jest ??no zobaczymy!wiem że jest na pewno!

As-hej kochana no no będziemy razem z brzuszkami???
Karolcia ,pozyjemy, zobaczymy.:-D:-D:-D

Nie bylam cale popoludnie wczoraj z Wami ,bo w gosci z mlodym pojechalam i wcale nie zaluje.

Kubusia kolega z klasy zaprosil go do siebie ,a z racji tego ,ze tamten chlopiec ma ADHD to moja obecnosc tez byla konieczna .Mama i babcia tamtego chlopca obawialy sie ,ze w razie czego to sobie z nimi nie poradza.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Bylismy tam tuz po szkole czyli przed 14 a wyszlismy 21.30 dopiero.:szok::szok::rofl2::rofl2:
Nam sie swietnie gadalo ,a chlopcy sie super bawili.
przez caly ten czas ,ani jednej naszej interwencji :szok::szok::eek::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.
Normalnie jakby ich nie bylo zupelnie w domu.:tak::tak::-):-):-).
W nagrode za grzeczne zachowanie i nasz swiety spokoj :-D:-D:-D Kubusie obydwaj dostali stale "przepustki " do naszych domow , a ja zyskalam nowa fajna znajoma.:tak::-):-)
Z Ewa gadalo nam sie tak ,jak bysmy sie od podstawowki znaly.:szok::szok::-D:-D:-D
No i po moich egzaminach umowilysmy sie na babski wieczor .:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wracam dalej do nauki.
Jutro probna z angielskiego.:sorry::sorry:
Trzymajcie kciuki .:tak::-):-)

Postaram sie jeszcze do was zajrzec ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry