Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ten PAN odkąd przesiedli się na nowe autobusy MA OBOWIĄZEK wysiąść i tą klapę wyciągnąć! Ja w takiej sytuacji wykonałabym przy nim telefon na infolinie MPK (w Poznaniu dodzwania się człowiek od razu) i podaje się numery autobusy i nr legitymacji kierowcy, która musi być widoczna i zgłasza się sytuację. Jeszcze nie spotkałam się w Poznaniu by mi kierowca autobusu MPK czy kierownik pociągu PKPA propos „znieczulicy”. Wczoraj jak wracałam z pracy do autobusu chciał wsiąść pan, na takim małym jakby skuterku, był bez nóg. Na przystanku krzyczał do kierowcy, żeby spuścił podwozie i wyciągnął kładkę bo chce wsiąść, a wiecie co on zrobił, tyłka nie ruszył z zza kółka i powiedział, że mu nikt za to nie płaci i spuścił tylko podwozie. Dobrze, że ten pan- kombatant wojenny miał przy sobie kombinerki i inny pasażer mu pomógł, bo już sama miałam zamiar z inną panią wnieść ten wózek-skuter do tego autobusu. Porażka z tymi ludźmi.[/FONT]
Pewnie, że doświadczysz, wierzę w to, na forum już tak jest, że co jakiś czas musi się udać, dlaczego nie miałabyś być tą szczęściarą teraz Ty, należy Ci się. Jesteś z nami już tak długo i do Ciebie musiało się szczęście uśmiechnąć. A czarne myśli nie dopuszczaj do siebie, strach będzie towarzyszyć, ale czarnym myślom mów zdecydowanie NIE, a niech natychmiast zastąpi je wielka miłość, wiara i nadzieja.no tak, przy takim maleństwie tryb dnia i nocy wygląda nieco inaczej :-) mam nadzieję, że też tego doświadczę za parę miesięcy.
ja niestety mam straszną migrenę, a nie mogę wziąć leków... ale już jest lepiej, rano była masakra
czekam do wtorku, staram się być dobrej myśli, choć zdarzają się czarne myśli albo koszmary :-(nie da się tego chyba wyeliminować po naszych przejściach...

m też kilka dziewczyn jak choćby Jankesowa czy Ewelina28, Ewela28 z tym walczyły. Hehe a ja ostatnio sobie powiedziałam, że jak nie pojawisz się do 1.02 to będę do tablicy wywoływać, nawet sobie w kalendarz wpisałam "AGAMATI - co i jak?"Dawno mnie nie było, więc nie dam rady Was nadrobić![]()
Staranka są kochana przyjemne, a 3 cykl bezowocny to jeszcze nie maraton, wiem że chcesz czuć w sobie życie, ale ono nadejdzie we właściwym momencie. Jak tam Mateuszek w szkole? 
anastazja to jest moje odliczanie, mąż ma w głowie krótszy termin - trochę się różnimy z tym naszym odliczaniem...trawa - widzę odliczanie rozpoczęte, może i ja sobie taki zrobię:-)Dzisiaj dostałam @, 26dni po zabiegu, aż się zdziwiłam że tak szybko,wyniki hist-ne już mam , za tydzień idę na wizytę do gina.