Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapomniałam dodać, że też stosuję testy owulacyjne i jeśli nie będzie fasolinki po 3 cyklach idę do innego lekarza! Byłam 4 miesiące na tabletkach anty i podobno sam ten fakt zwiększa płodność.
Tyle że gin( a dokładnie dwóch) nic nie mówił, że mam odczekać! Jeden kazał już w styczniu się starać a drugi od teraz...
Hmmm mam coraz większy mętlik w głowie...
jestem, jestem, niestety zdołowana na maksa. bylam wczoraj u gina, powiedzialam ze nie chce zadnych leków, nie mam juz siły. kazał odpocząc miesiąc lub dwa i zastanowic sie nad ivf.
nie będę sie nad niczym zastanawiała, nie chcę się juz więcej starac. widocznie nie jest nam dane posiadanie dzieci. m mowi, ze takie nasze przeznaczenie. może i tak, z inną kobietą mialby inne przeznaczenie. powiedzialam mu, ze chce wyjechac, zeby ułożył sobie życie z kims innym. moze chociaż jemu się uda.
Ja już mam swoje dzieci, kiedys się z nimi spotkam.
Mimo mojej decyzji o nieposiadaniu dzieci, nie zostawię was, jestescie mi bardzo bliskie, będę zaglądała i kibicuję wam z całego serca.