Iza-to musisz poczekać , rtg to za duże ryzyko i nie dziwię sie ,że nie chcą zrobić mnie też dentystka pytała o to jak robiłam porządek ze swoimi zębami.
Dorotko- chyba nie miałyśmy przyjemności więc witam i zapalam ,światełko (*)
Zmień kochana lekarza i to szybko mój poprzedni też tak gadał ,że wiele kobiet tak ma nawet procentowe dane podał , że to przypadek bla bla bla g**** prawda , taki lekarz to d*** ,a nie lekarz przepraszam za mocne słowa zła jestem na tego cymbała nie na ciebie kochana bo mnie już trzepie normalnie , mój obecny gin nie odesłał mnie z kwitkiem tylko podpowiedział co wypada zbadać przy moich objawach i zrobiłam badania i wyszło szydło z wora ureaplasma dlatego polecam wątek "badania po poronieniu" pisałam tam też o sobie usiądź w wolnej chwili poczytaj zrób sobie liste i w miarę możliwości działaj , nie zrozum mnie ,źle ,ale lepei sprawdzić tyle ile można niż potem żałować.
Pati- witaj popieram po tabletkach anty trzeba odczekać moja psiapsióła jest żywym przykładem zaszła od razu po odstawieniu anty miała palmienie , krwawienie ,a ostatecznie straciła Aniołka, kolejna ciąże przebiega prawidłowo już jej 6 miesiąc leci , dodam ,że już ma synka 5 letniego wtedy nie brała nic i też ciąża była wzorowa ,a lekarzy nie pytajcie bo oni mają umowy z koncernami podpisane i będą gadać ,że to nie szkodzi.
Ilonko- kochana ja mocno trzymam kciuki żeby się udało tulę;*
kurczę chyba zapomniałam co jeszcze miałam napisać , w każdym razie trzymam mocno kciuki dziewczyny za wszystkie witam wszystkie razem i każdą z osobna.
U nas staranka odłożone na nie wiem kiedy , bo sie wszystko chrzani także na chwilę obecną nie powiem Wam konkretnie kiedy, musimy kilka spraw poukładać sobie bo dziecko to nie zabawka ,a u nas ostatnio problemy z komunikacją.