onaxx kochana rozumiem twoją sytuację, przynajmniej staram się zrozumieć, ale nie mozesz sobie pozwalać na takie myślenie, bo to już krok od depresji... słońce masz taką pracę, że pomagasz ludziom, widzisz w tym sens!! I to jest ważne!!!! Założę się że nie jedna z nas nie nawidzi swojej pracy i wstaje codziennie rano z dołem, bo innego wyjścia nie ma jak nie ma wyboru innych możliwości. Szukaj sensu i spełnienia w tym co robisz, staraj się więcej wychodzić z domu, może kogoś poznasz, wartego poświęcenia i miłości. Rozejrzysz się dokoła może jest ktoś taki i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. I tak jak piszą dziewczyny zrób cos dla siebie, ubieraj się tak żebyś się dobrze czuła
I zostań tu!!! koniecznie! I co z tego że wątek nazywa się cpp. Mi jakoś nie podoba się to, że jest kilka wątków cpp, wieści od ciężarówek, rozpakowanych, bo tym którym się udaje przechodzą na kolejne wątki, rzadziej zaglądają na ten, w którym nadziei na lepsze jutro potrzeba najwięcej. Ale to nie ja decyduję, akceptuję warunki, bo też już się uzależniłam