• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny...przepraszam, że tak rzadko zaglądam...i że nie jestem na bieżąco...ale w ubiegły piątek miałam kolejne łyżeczkowaniu, bo zostały resztki...do dzisiaj brzuch mnie boli...jak leżę, to mniej...jak chodzę lub stoję to o wiele bardziej...czasami nawet dość mocno...znowu biorę antybiotyk...
Jak długo u Was utrzymywał się ból brzucha po łyżeczkowaniu? Czy wiecie coś na temat zrostów? Jakie jest prawdopodobieństwo, że powstaną?

reklama
Witam
jujka- super :)
Lenka29- super że wszystko ok i dzidzia rośnie zdrowo:)
No pogoda super Dziś w przedszkolu mamy warsztaty wielkanocne wiec bede pisanki malowac.
Jutro turniej karate a w czwartek juz wyjezdzamy do rodzicow,Mały nie moze sie doczekac bo w niedziele bedzie szukal zajaca:)

Jujka, i dobrze Ci tak.
yes2.gif

Hopee, cholera, mnie juz na drugi dzien rano nic nie bolalo, czyli po kilkunastu godzinach po zabiegu. Po naturalnym z reszta tez, tyle ze krwawilam troche dluzej no i tez zostaly mi resztki. Czekaj... Ty mialas poprzednio zabieg, prawda? Nie doczyscili?? Co do zrostow pojecia nie mam...
Karollcia, karate w wykonaniu pieciolatka musi byc super.

klaczek- powiem ci że wygląda to super.te dzieciaczki w tych kimonach, bojowo nastawione,Oczywiście one nie walczą tylko pokazuja ciosy i przepychają sie.
To jest jedyne miejsce gdzie moga soboe pokrzyczec i nikt im nie powie ze za głosno czy ze juz maja przstac.No a jutro to pierwsze takie zawody mojego Tymka jest strasznie przejęty.

lenka29 u mnie chyba przezierność wyniosła 2. Z tego wszystkiego nie pamiętam. Opis usg dostanę pocztą razem z wynikami z krwi. Doktor musiał sobie zostawić, żeby wsio razem oceniać.

Karollcia, raz ze moga sie wykrzyczec, dwa ze moga rowniez wyladowac energie. "Udawane ciosy" - pewnie maja jakies kata zapodane - to tez forma intensywnego ruchu. Bardzo fajne.

Padlam. Wchodze do sklepu w ktorym zawsze kupuje przyprawy, a tu na podlodze 3 takie sobie leza: http://www.flickr.com/photos/olalazar/2659309758/ . No, opad szczeki po kolana, pierwszy raz na zywo chlebowce widzialam, ale drogie - 15 funtow/szt. Nie ma bata, nie kupie. Ale pomacalam, zeby nie bylo ze lezalo i nie dotknelam nie obejrzalam sobie z bliska. Ciekawosc to okropna wada - mam dzika ochote dorwac, skosztowac, sprawdzic jakie to jest. Wiem ze cholenie slodkie.

Ostatnia edycja:
Mój młody trenował Aikido. Fajne te szkuty w kimonach ale on jest dyslektykiem i ma problemy z orientacją ciała w przestrzeni. Jak zaczęły się trudniejsze kombinacje nie dawał rady i po roku przestał chodzić na zajęcia. Nie zmuszałam go, bo ma inne pasje. Uwielbia grzebać w skuterach i samochodach. Zresztą poszedł do samochodówki.

Hope nie mam pojęcia o zrostach. Wiem, że mogą powstać. Dziewczyny pisały tu kiedyś o ziołach zapobiegających zrostom po zabiegach ginekologicznych. Może któraś coś podpowie albo może znajdziesz informacje na ten temat w internecie.
O znalazłam coś na ten temat MIESZANKI ZIO�OWE NA P�ODNO�� - ZIO�A NA NIEP�ODNO�� KS SROKI I KS KLIMUSZKI

Ostatnia edycja:
Witaj Meg z tego co wiem, to nie, ale jest wątek o in vitro Kto po in vitro?
i możliwe, że tam są takie osoby.
Pozdrawiam

Widzę, że już tam dotarłaś. Jeżeli potrzebujesz wsparcia zostań z nami. Nie ważne w jaki sposób zaszłyśmy w ciążę. Każda strata boli tak samo. Wspomagamy się, jak możemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Jujka, i dobrze Ci tak.
yes2.gif

Hopee, cholera, mnie juz na drugi dzien rano nic nie bolalo, czyli po kilkunastu godzinach po zabiegu. Po naturalnym z reszta tez, tyle ze krwawilam troche dluzej no i tez zostaly mi resztki. Czekaj... Ty mialas poprzednio zabieg, prawda? Nie doczyscili?? Co do zrostow pojecia nie mam...
Karollcia, karate w wykonaniu pieciolatka musi byc super.

Pierwszy zabieg 26 marca...ale okazało się, ze resztki zostały...i w piątek kolejnym...po pierwszym nic mnie nie bolało...a teraz napiernicza ile wlezie...może dlatego, że wedy dostałam proszki na rozszerzenie szyjki, aby poronić, a teraz nic i szyjka jest troszkę poturbowana...w czwartek idę do gina...zobaczymy co powie...

zjola a słyszałaś cos na temat tych ziół? działają?

Meg ja miałam ciażę po stymulacji clo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry