Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Was serdecznie
Mam ogromny dylemat, do wczoraj myślałam, że jestem pewna swojej decyzji, a dziś kiedy mam zażyć clostilbegyt już nie wiem, boję się.
Dawno nie pisałam, chciałam się wyciszyć…, zająć czymś innym myśli w nadziej, że w końcu uda nam się zajść w ciąże. Jednak nic …
Okazało się, że mimo Provery, miałam dwa bezowulacyjne cykle, teraz jestem w 2dniu@ i dziś mam wziąć Clo. ale boję się , a czego? skutków ubocznych, np. ciąży pozamacicznej, bliźniaczej –ale nie samej w sobie tylko tego, że może być słaba itd. i zakończyć się…L
Przepraszam Was, ale już sama nie wiem czy się jeszcze wstrzymać , czy nie czekać.
Może ma któraś z Was doświadczenie z tym lekiem ?
z góry dziękuję
Witajcie dziewczyny, troche mnie nie bylo ale to dlatego, ze zaliczylam potwornego dola. Dwa tygodnie temu mialam drugi zabieg. Na kontroli okazalo sie, ze zostala jeszcze czesc lozyska i trzeba zabieg powtozyc. Ale teraz jest juz dobrze.
IZW ja tez bylam w kosciele ale jakos bez przekonania, nie moglam sie skupic. Wiem, ze nie moge obwiniac za to sie stalo Boga, ale chyba mam do niego troche zal.
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom. Spokojnej ciazy. I wiem, ze reszcie tez sie udau![]()
kasia2011 a kiedy mialaś ostatnią @?? ja 25.03. u mnie narazie wszystko objete tajemnica mama tylko wie i moj M. ja jeszcze narazie nie ide do gina bo powiedzial ze test mam zrobic po 40 dniach od ostatniej @ wiec zrobie 03.05 i pewnie gdzies kolo połowy miesiaca pójdę tylko jeszcze wczesniej bete zrobie.
teraz sama bede pracowac z szefowa bo szukamy kogoś nowego do pracy <solarium> . wczoraj zasnęłam na Ranczo i spałam do 7 rano:-) jestem najedzona na maksa ale jeszcze coś bym zjadła. dzisiaj zgage mialam nie wiem co na to pomaga?? nie wiecie może??
. To chyba @ się zbliża? Albo ...