• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A z ta szyba to nie taki glupi pomysl jest, wiesz? Kurcze, ja mam jakis spokoj w sobie. Owszem, chwilami pojawia sie lek, ale poza tym jakies przeswiadczenie ze jest ok, ze bedzie dobrze. Nie wiem skad to...

shehzadi a ty jak ? lepiej już cosik?

Niestety u mnie dzisiaj dół. Śniło mi się, że znowu byłam w ciąży i martwiłam się, że nie mam żadnych objawów. :-( Chyba pójdę w ślady zjoly i wezmę się za alkohol.

ankag gratuluję.

kłaczek dobrze, że się nie denerwujesz. Będzie dobrze, bo musi być dobrze. A jak Ty albo anulka chcecie się podzielić biustem, to ja chętnie wezmę :-p

kłaczku ja też od początku tej ciąży jestem niezwykle spokojna i naładowana pozytywnymi emocjami, raz mnie naszły tylko chwile zwątpienia, ale rozwiało je bijące serduszko na monitorze USG :) MUSI być dobrze, no po prostu tak ma być i koniec kropka. A ja wczoraj zaszłam na chwilkę do smyka popatrzeć co tam ciekawego jest dla maluszków, no i widziałam takiego cudownego pajaca, z welurku, czyli akurat na grudniową porę, nie mogłam się oprzeć, ale w końcu nie kupiłam.... a dziś od rana o nim myślę i chyba pojadę po niego :)

alkohol powiedacie będziecie spożywać? ja to dwa drinki i odlot choć kiedyś mogłam wypić więcej niż mój taki łeb miałam:-D. Kłaczku a ty kiedy do lekarza sie wybierasz? może nie doczytałam.
ankag serdecznie gratuluje. Oj laseczki widze ze coraz więcej dobrych nowinek :-)

Shehzadi, poki co moje cycki zostaja ze mna.:-D
A_gala, ja bym kupila, a co tam? Pomalutku cos sie tam uzbiera fajnych rzeczy zamiast kupowac na szybkiego tuz przed terminem. Tyle ze w tej chwili z tego co widze to ubranka letnie sa w sklepach, przynajmniej tutaj - bodziaki z krotkim rekawkiem albo bez, leciutkie ubranka. Na zime trzeba bedzie poczekac do jesieni, ale przeciez mamy czas.
Anulka, w zasadzie do Child Centre to nie mam co sie wybierac do 10t.c bo nie ma po co - najwyzej zrobia badanie moczu i krwi. Natomiast wybieram sie w przyszlym tygodniu do GP i bede chciala uprosic skierowanie na scan w 7 tygodniu. Kwestia sprawdzenia czy wszystko jest na miejscu.

Trzymam kciuki żeby wszystko u zaciążonych było ok.:-)
niech nadchodzi już lipiec , swoją drogą , akurat w lipcu wybieramy sie na wakacje więc będziemy działać na całego:tak:

Cześć Wam Moje Babeczki:):):)

Zacznę od szczęśliwych nowin KŁACZKU JAK JA SIĘ CIESZĘ!!!!!!! KOCHANA NASZA POPŁAKAŁAM SIĘ JAK ZOBACZYŁAM ŻE SIĘ UDAŁO!!!!!, ANKA", ANKAG życzę Wam kochane aby wasze skarby rosły zdrowo i w 40tyg wyskoczyły krzycząc że właśnie przyszły na świat!!!:):):) Bardzo dobre wiadomości:):)

ASA zapalam świtełko dla twojego dziecka(*) wiesz dzisiaj koleżanka która jest w 8 miesiącu powiedziała że mam czekać bo dzieci wybierają sobie rodziców napewno przyjdzie i na nas pora kochana więc walczymy i nie poddajemy się!!!

AS (*) dla Twojego Taty dzisiaj wygłosisz przemówienie podziwiam cie bo nie wiem czy w takiej sytuacji wydusiłabym coś z siebie na pogrzebie mojego męża nie odzywałam się tylko jak podchodzili do mnie ludzie kiwałam głową i chciałam już być sama w zakmnięciu Wiesz jak czytałam Twoja mowę pomyślałam sobie że Twój tato wychował cię najlepiej jak potrafił jesteś wspaniałą kobietą i gdy ja umrę też bym chciała aby moje dziecko na moim pogrzebie napisało coś tak wzruszającego i od siebie jak Ty to uczyniłaś Twój tato jest z ciebie dumny tego bądź pewna, jest teraz w lepszym świecie gdzie nie ma bólu, łez, smutku, choroby, cierpienia gdzie wszyscy są równi przzyjmy więc to życie jak tylko umiemy nie oglądając się wstecz kochane i czerpmy z niego to co nam daje.

anulka16 widze że fajna z ciebie kobita :):) Twoja energia jest piorunująca:) Masz rację że potega podświadomości może zdziałać cuda:) I chciałam cię jeszcze prosić o wywróżenie i mi dzidziusia :):):)

karolciu33 gratuluję dziewczynki:) Amelka ślicznie:) Niech rośnie zdrowo!!!! Jak ci wróżka tak powiedziała o twoich zdolnościach pomyśl czasem o mnie:):):D będę wdzięczna jak mi baćki coś podrzucą:D
silentenigma to cie pacan nastrszył jak czytałam twój post to włosy mi dęba stanęły ;/ za dużo już przeszłyśmy BĘDZIE OK ZOBACZYSZ!!!!&&&&

EMY :) to teraz przy klimie Pani będzię się wylegiwać //:P Oby nie za długo!! :D Buziaki i pogłaszcz brzusio od ecioci:D

Lilianko co tam u was??? Pamiętam że ty staranka za miesiąc zaczynasz też/????Pisałaś się na czerwiec:D

zjola zioła hehe dobre:D zależy jakie hihihihi to zaczynacie już?? Nie doczytałam tego a z tego co doczytałam nie wiem czy zrozumiałam hehehe Buziaki:D

A u mnie kobity moje nic Wszyscy się pytają kiedy drugie dziecko??, Za duża różnica będzie wieku!! Już mam dosyć i chęć wykrzyczeć że się staram już 1,5roku!!!! i ***** co miesiąc przychodzi @@@@@:(:(:( Nie wiem dlaczego nam nie wychodzi:( A co do wyjazdu za granicę kłaczek ma rację my od jakiegoś czasu się rozglądamy za pracą zagranicą i jeśli by Albert coś znalazł to odrazu najpierw on typu rozeznanie potem pakuje siebie i Kacpra i wdługą ale to nie takie proste coś znaleść w internecie tyle jest ogłoszeń a człowiek nie wie na kogo popadnie:( a jeśli chodzi o znajomych rodzinę no cóż człowiek w biedzie widzi kto zostaje:( Mnie od tygodnia tak boli głowa że mam zawroty i na zwracanie mnie bierze nie wiem co mi jest dzisiaj chyba mam owulkę bo upławy leją się ze mnie i prwy jajnik pobolewa już pisałam mężowi żeby przyjechał do mnie do biura szybko hihihi
Ok kochane narazie uciekam buziaki:):)

reklama
Oj, EwelinaK, dawno Cie nie bylo... Ja tez sie ciesze i ciesze sie ze Ty sie cieszysz. W ogole mam permanentna glupawke a Rajmund mi dzis rano mowil ze w nocy sie smialam i uczylam go dziecko ubierac i napieprzalam sie ze taki tatus a kurtke tylem do przodu zaklada. Nie wiem, nie pamietam, pewnie mnie wkreca. Chociaz... Ja czesto gadam przez sen.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry